Marvel-kisan säännöt 2015

Marvel-arvonta

Marvel-tuotepaketin arvonta blogissa ja Egmont Kustannuksen Facebook-sivulla. Arvontaan viitataan jäljempänä nimellä ”arvonta” tai ”kilpailu”.

Osallistumissäännöt:
Arvontaan osallistuminen tapahtuu vastaamalla kisakysymykseen joko jättämällä kommentti blogin kilpailupostaukseen tai Egmont Kustannuksen Facebook-sivulla olevaan kisasta kertovaan postaukseen. Halutessaan kisaan voi osallistua kahdesti jättämällä kommentin sekä blogiin että Facebookiin.

Palkinto:
Arvomme kaikkien kisakysymykseen kommentissaan vastanneiden kesken yhden (1) Marvel-tuotepaketin. Tuotepaketti sisältää Egmont Kustannuksen valikoimat Marvel-sarjakuvakirjat. Palkinnon kuva on nähtävillä blogin kilpailupostauksen yhteydessä. Toimitamme palkinnon ainoastaan Suomeen.

Kilpailuaika:
Kilpailuaika alkaa 30.7.2015 ja päättyy 6.8.2015 kello 10.00. Voittaja arvotaan kaikkien 6.8.2015 kello 10.00 mennessä kilpailukysymykseen blogissa tai Facebookissa vastanneiden kesken. Voittajan nimi tai nimimerkki julkistetaan Facebookissa ja blogissa. Blogin kautta osallistuneiden tulee antaa sähköpostiosoite, jotta Egmont Kustannus voi ottaa yhteyttä voittajaan suoraan sähköpostitse. Mikäli voittaja on osallistunut kisaan Facebookin kautta, voittajan tulee laittaa Egmont Kustannukselle yhteystietonsa yksityisviestillä Facebookissa palkinnon postitusta varten.

Näiden kilpailukohtaisten ohjeiden lisäksi arvontaa koskevat alempana tällä sivulla olevat Yleiset kilpailu- ja arvontaehdot.

Yleiset kilpailu- ja arvontaehdot

Nämä yleiset kilpailuehdot koskevat kaikkia Egmont Kustannuksen järjestämiä kilpailuja ja arvontoja, mukaanlukien sekä Egmont Kustannus -nimellä järjestetyt kilpailut että millä tahansa Egmont Kustannuksen edustaman lisenssin nimellä järjestetyt kilpailut, joissa järjestäjänä toimii Egmont Kustannus.

Kilpailun järjestää:
Egmont Kustannus Oy Ab, Vuorikatu 14 A, 00100  Helsinki.

Palkinto:
Palkinnon järjestää Egmont Kustannus Oy Ab joko itsenäisesti tai yhteistyössä yhteistyökumppanin kanssa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Tarkemmat tiedot kunkin kilpailun palkinnosta ja voittajien lukumäärästä kerrotaan kilpailukohtaisissa ohjeissa tämän sivun yläosassa. Kilpailun järjestäjä vastaa palkinnosta mahdollisesti aiheutuvista lakisääteisistä arpajaisveroista.

Osallistuminen ja palkinnon lunastaminen:
Kilpailun viimeinen osallistumispäivä kerrotaan tämän sivun yläosassa kilpailukohtaisissa ohjeissa ja viimeinen osallistumispäivä on lopullinen ellei järjestäjä toisin ilmoita. Kilpailuun voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt paitsi Egmont Kustannus Oy Ab:n työntekijät ja heidän perheensä sekä kilpailujärjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.

Kilpailun osallistumisohjeet ilmoitetaan kunkin kilpailun yhteydessä erikseen tämän sivun yläosassa olevissa kilpailukohtaisissa ohjeissa.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Egmont Kustannus voi julkaista voittajan nimen hallinnoimillaan internetsivuilla,  sähköisissä palveluissa ja sosiaalisen median kanavissa.

Voittajan tulee vastata Egmont Kustannuksen yhteydenottoon. Mikäli voittaja ei ole yhteydessä kilpailun järjestäjään kahden viikon (14 päivän) sisällä voittajan kontaktoinnista, palkinto voidaan jakaa uudelleen toiselle henkilölle ja alkuperäinen voittaja menettää oikeutensa palkintoon.

Egmont Kustannus ei vastaa perille tulemattomista, puutteellisista, asiattomista tai muuten lukukelvottomista osallistumisista ja pidättää oikeuden jättää tällaiset kilpailuosallistumiset kilpailun ulkopuolelle.  Kilpailuun osallistuminen on ilmaista, Egmont Kustannus ei vastaa kilpailuun osallistumisesta mahdollisesti liittyvistä kuluista, kuten internet-yhteydestä.

Egmont Kustannus ei vastaa mahdollisesti postin kuljetuksen aikana kadonneista tai vaurioituneista palkinnoista tai sähköisesti (esimerkiksi sähköpostitse) toimitettujen palkintojen perille saapumattomuudesta, mikäli vika johtuu teknisestä Egmont Kustannuksesta riippumattomasta syystä tai voittajan antamista virheellisistä yhteystiedoista.

Egmont Kustannus pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan tai jotka ovat rikkoneet Instagramin käyttöehtoja. Egmont Kustannus pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Osallistujien antamia nimi- ja yhteystietoja käytetään vain kilpailun arvonnan suorittamiseen ja voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy tällä sivulla kerrotut yleiset ja kilpailukohtaiset säännöt ja ehdot.

Yksi vastaus artikkeliin ”Marvel-kisan säännöt 2015

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *