Kesäkisan 2014 säännöt

Kilpailun järjestää Egmont Kustannus Oy Ab.

Kilpailu toteutetaan Egmont Kustannuksen Mustaa valkoisella -blogissa. Kilpailuun osallistutaan vastaamalla kilpailukysymykseen ja antamalla yhteystietonsa kilpailulomakkeen kautta.

Kilpailun osallistumisaika on 17.8.2014 asti. Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Kaikkien vastauksensa osallistumisajan päättymiseen mennessä antaneiden kesken valitaan 1 voittaja, joka saa palkinnoksi yllätyspaketin sarjakuvia. Palkintoa ei voi vaihtaa tai lunastaa rahana.

Kilpailun voittajan arvonta suoritetaan 18.8.2014. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää voimassaolevan sähköpostin ja osoitetietojen syöttämistä ilmoittautumislomakkeelle. Kilpailu ei ole avoin Egmont Kustannus Oy:n työntekijöille, heidän perheilleen tai kenellekään työnsä puolesta tämän kilpailun toteuttamiseen osallistuneille. Osallistujien katsotaan hyväksyneen nämä säännöt ja sitoutuvat niihin osallistuessaan kilpailuun.

 

Rekisteriseloste: Henkilötietolaki 523/1999 10 § Laatimispäivä 1.07.2012.

Rekisterinpitäjä: Egmont Kustannus Oy Ab, PL 1269

Vuorikatu 14 A, 00101 Helsinki

Rekisteriasioita hoitaa: Egmont Kustannus Oy Ab, PL1269

Vuorikatu 14 A, 00101 Helsinki

Rekisterin nimi: Kesäkisan 2014 rekisteri

Rekisteriä käytetään arvontaa ja palkintojen lähetystä varten. Arvonnan jälkeen ilmoittautumisrekisteri tuhotaan. Asiakkaan suostumuksella rekisteriä käytetään myös markkinointiviestien (esim. uutiskirje) lähettämistä varten. Käyttäjällä on oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot, muuttaa niitä tai pyytää poistamaan tiedot rekisteristä kokonaan. Ilmoita tietojesi muutokset lähettämällä sähköpostia rekisterin pitäjälle. Asiakasrekisteriin tallennetaan ne tiedot, jotka asiakas on täyttänyt ilmoittautumislomakkeeseen ilmoittautumisen yhteydessä. Pakollisia tietoja ilmoittautumisen yhteydessäovat kaikki kentät. Egmont Kustannus Oy Ab varaa oikeuden luovuttaa asiakasta koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli asiakas on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus : Rekisteriä käsittelevillä on henkilökohtainen Egmont Kustannus Oy Ab:n myöntämä ylläpito- ja käyttöoikeus. Järjestelmä on suojattu palomuurilla ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja  vastaan. Pääsy toimitilaan, jossa rekisteritiedot sijaitsevat, on vain rekisterin Egmont Kustannus Oy Ab:n erityisluvan saaneilla.