Angry Birds -doodlaus, kilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjä on Egmont Kustannus Oy Ab.

  • Kilpailuun osallistutaan piirtämällä oma doodle-kuva (pohja löytyy Angry Birds –doodlekirjoista (Punainen tai  Vihreään doodle–kirja)  ja lähettämällä se Egmont kustannukseen. Kuva lähetetään sähköpostitse. Kilpailuun osallistutaan osoitteessa Egmontkustannus.fi. Ilmoittautuminen päättyy  21.2.2012. Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet–osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista. Järjestäjä ei vastaa toimitettujen kuvien tallennuksesta,  arkistoinnista tai takaisinlähetyksestä.
  • Kaikkien piirroksensa 21.2.2012 mennessä lähettäneiden kesken arvotaan 3 kpl kirjalahjoja. Palkinnon arvo on noin 30€. Palkintoa ei voi lunastaa rahana. Arvonta suoritetaan 24.2.2012. Huom. Kilpailuun voi osallistua myös ilman piirustuksen lähettämistä joten kilpailuun osallistuminen ei edellytä ostamista.
  • Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
  • Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt.
  • Kilpailuun osallistuminen edellyttää voimassaolevan sähköpostin ja osoitetietojen syöttämistä ilmoittautumislomakkeelle.Kilpailu ei ole avoin kyseisen Egmont Kustannus Oy:n työntekijöille, heidän perheilleen tai kenellekään työnsä puolesta tämän kilpailun toteuttamiseen osallistuneille.
  • Osallistujien katsotaan hyväksyneen nämä säännöt ja sitoutuvat niihin osallistuessaan kilpailuun.

Rekisteriseloste: Henkilötietolaki 523/1999 10 §
Laatimispäivä 2.2.2012.

Rekisterinpitäjä:
Egmont Kustannus Oy Ab, P.O. Box 1269
Vuorikatu 14 A, FIN-00101 Helsinki

Rekisteriasioita hoitaa:
Heli Ronkainen, Egmont Kustannus Oy Ab, P.O. Box 1269
Vuorikatu 14 A, FIN-00101 Helsinki

Rekisterin nimi:
Angry Birds Doodle -kilpailu

Rekisteriä käytetään arvontaa ja palkintojen lähetystä varten. Arvonnan jälkeen ilmoittautumisrekisteri tuhotaan. Asiakkaan suostumuksella rekisteriä käytetään myös markkinointiviestien (esim. uutiskirje) lähettämistä varten.Käyttäjällä on oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot, muuttaa niitä tai pyytää poistamaan tiedot rekisteristä kokonaan. Ilmoita tietojesi muutoksetlähettämällä sähköpostia rekisterin pitäjälle. Asiakasrekisteriin tallennetaan ne tiedot, jotka asiakas on täyttänyt ilmoittautumislomakkeeseen ilmoittautumisen yhteydessä. Pakollisia tietoja ilmoittautumisen yhteydessäovat kaikki kentät. Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Egmont Kustannus Oy Ab varaa kuitenkin oikeuden luovuttaa asiakasta koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli asiakas on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus
Rekisteriä käsittelevillä on henkilökohtainen Egmont Kustannus Oy Ab:n myöntämä ylläpito- ja käyttöoikeus. Järjestelmä on suojattu palomuurilla ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja vastaan. Pääsy toimitilaan, jossa rekisteritiedot sijaitsevat, on vain rekisterin Egmont Kustannus Oy Ab:n erityisluvan saaneilla.