Syyskuun sarjakuvasato 2019!

30.08.2019 Tri Tuomio

Kesää on jatkunut tänä vuonna elokuun loppuun. Kolme hurraa-huutoa tälle miellyttävälle tosiasialle! Mikään ei voita alkusyksyn öitä, jos ne ovat lempeitä ja lämpimiä. Säätilan hyvyydestä tai huonoudesta huolimatta sarjakuvatkin jatkavat vääjäämätöntä ilmestymistään. Seuraavaksi otamme suurennuslasin alle sarjakuvasatomme syyskuussa 2019!
Nalle ja Karviinen kisaavat aina kuukauden kärkipaikasta. Tällä kertaa on tasapelin vuoro, sillä molemmat ilmestyvät 4. syyskuuta. Bamse seikkailee muun muassa Villissä lännessä, joten jos jälkikasvun haluaa jatkossa arvostavan Lucky Lukea ja Tex Willeriä, niin on Bamse 14/2019 on hyvä paikka aloittaa lännensarjakuvaharrastus. Tilaa Maailman Vahvin Nalle! Löytyy myös Lehtipisteistä!
Emme kerro Karvisen seikkailujen lokaatiosta sen tarkemmin, mutta esitämme arvauksen jääkaapiin ja ruokakipon välille sijoittumisesta. Arvelemme myös humoristisia heittoja tapahtuvan. Karvinen 9/2019 siis tilaajilla 4. syyskuuta. Ja vain ja ainoastaan tilaajilla.
Syyskuun ensimmäistä viikkoa ehtii sulostuttamaan myös Merten Korkeajännitys. Kansitarina on Nelsonin hengessä ja muut seikkalut kantavat nimiä Merten Spitfiret, Operaatio auringonpimennys ja Kuolemansaattue. Kuinka monta U-venettä näissä tarinoissa upotetaan? Oikein arvannut voittaa rehentelyoikeudet. Vuoden viides Korkkarin erikoisnumero Lehtipisteissä 4. syyskuuta siis.
Syyskuun 11. päivä pääsemme jälleen ihmettelemään Marvelin metkuja. Hämähäkkimiehen seitit pysyvät huolella solmussa, kun Dan Slott loistaa tarinapuolella. Lukaise tästä edellisen numeron esittely ja pistä sitten ruksia kalenteriin, niin osaat marssia oikeana päivänä Lehtipisteelle. Tai vieläkin parempaa, tilaa Spider-Man – Hämähäkkimies!Tex Willerin numerossa 11 alkanut tarina jatkuu 11. syyskuuta, kun numero 12/2019 tärähtää Lehtipisteisiin. Allekirjoittaneen suosikkitarinakokonaisuuksia tältä vuodelta. Erittäin pätevää kauhua etenkin visuaalisesti. Jos pelottavat brujat ja ylikasvaneet verivampyyrit hirvittävät, niin emme todellakaan suosittele tätä julkaisua! Tilaa Tex Willer!
Keskiviikkona syyskuun 18. päivä on taas mustavalkoisen sotaviihteen aika loistaa, sillä Korkeajännitys 6/2019 paukkuu postiluukuista ja valtaa asemia Lehtipisteiden hyllyiltä kautta maan. Luvassa on Rosvoja sotajalalla, Kuoleman käytävä, Lupaus ja Kaunainen kersantti. Tilaa Korkeajännitys!Nalle ehtii viihdyttää perheen pienimpiä vielä toisenkin kerran syyskuun aikana. Numero 15/2019 tärähtää Lehtipisteisiin ja tilaajille 25. syyskuuta. Luvassa on muun muassa Kroisos Myyrän metkuja, jättiläisrobotti ja vallaton valashai nimeltä Feeniks. Tilaa Bamse!

Lokakuussa jälleen uudet kuviot. Luvassa muun muassa tuhti Korkkari-näkkäri ja kauan kaivattu Punaparran paluu! Lokakuun menovinkkinä loistavat Helsingin Kirjamessut. Syyskuun menovinkiksi sujahtavat luonnollisesti Helsingin Sarjakuvafestivaalit 7.-8.9.2019.

Avainsanat