Lehtitilaus on joulun paras lahja!

egmontshop_joulubanneri2015

Suosittelemme lämpimästi postiluukusta kotiin tupsahtavaa sarjakuvalehteä joululahjaksi! Sen kunniaksi kaikki tilattavat lehdet 24,90€/tilaus. Tilaajalahjana 1 numero kaupan päälle. Tilaamalla osallistuu myös uuden iPadin arvontaan. Sarjakuvavalikoimastamme löytyy vaihtoehtoja lähes vauvasta vaariin. Tex Willer, Spider-Man, Korkeajännitys, Karvinen, Bamse… Tilaa täältä tai klikkaa yllä olevaa kuvaa!

3 vastausta artikkeliin ”Lehtitilaus on joulun paras lahja!

  1. Moi,
    ja aurinkoista loppuvuotta. Nyt olisi tarjolla asiasta kiinnostuneille Willer -16 spesiaalit kertatilauksena kotiinkannettuna. Loistava ja kerrassaan kannatettava idea mutta mutta… Tilaamisen esteenä on se tosiseikka, että sarjakuvat saapuvat kolhittuina postilaatikkoon mikäli niitä ei pakata paremmin kuin normiTexejä nykyään. On tosi harvinaista, että lehteä ei tarvitsisi hankkia vielä irtonumeronakin, kun tilattu on tällätty mutkalle laatikkoon.

    Kysynkin onko mahdollista/käynyt mielessä näitä spessuja pakata hieman jotta voisi olla varma niiden hyväkuntoisuudesta tullessaan tilaajalle?

  2. Ekku puhuu asiaa. Texit tulevat aina tärveltyinä postilaatikkoon. En tilaa näitä spessuja, jos niitä ei luvata priimoina kotiin. Ugh! Hornan lieskat!

  3. Postin lajittelukoneen runnoma tuote on surullinen näky. Ja ikävä kyllä nykyisillä systeemeillä priiman tuotteen lupaaminen on mahdottomuus. Mutta otetaan palaute vastaan ja tutkitaan keinoja suojata tuotteet paremmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *