Helsingin Kirjamessut ovat jo ovella – voita sisäänpääsy itsellesi ja kaverillesi!

Helsingin Kirjamessut ovat jo ovella! 22.–25. lokakuuta Messukeskus täyttyy kirjoista, sarjakuvista ja niiden ystävistä. Mukana ovat luonnollisesti sekä kustantamot uutuuksineen että antikvariaatit aarteineen. Egmont Kustannus löytyy osastolta 6f121. Messu-uutuuksien listalta löytyy monta syksyn odotetuinta sarjakuvajulkaisua: Asterix ja Caesarin papyrus, Viiltävä Wolverine, Mahtava Thor, Vampirella Kirjasto 1, Tex Willer – Kapinan liekkejä Kanadassa, The Walking Dead 7, Baby Blues – Täytyykö mun taas huutaa?! ja Korkeajännityskirja: Anzac. Muun muassa.

Kirjajuhlan kunniaksi arvonta pystyyn, eli kuudelle onnekkaalle on tarjolla 2 kpl vapaalippuja kyseiseen tapahtumaan. Onnetarta pitää kuitenkin hemmotella pienellä vaivannäöllä, eli kertomalla mitä sarjakuvaa tai sarjakuvia messuilta aivan erityisesti metsästäisit. Vastanneiden kesken arvomme siis nämä lippupaketit. Tuplaa mahdollisuutesi osallistumalla arvontaan myös Facebook-sivullamme. Siellä tosin toinen kysymys. Kun vastaat kysymyksiin 16. lokakuuta klo 12:00 mennessä, niin olet mukana arvonnoissa.

 

90 vastausta artikkeliin ”Helsingin Kirjamessut ovat jo ovella – voita sisäänpääsy itsellesi ja kaverillesi!

  1. Erityisesti The Walking Dead sarjakuvasarja kiinnostaisi itseäni, mutta jos hyviä tarjouksia löytyisi messuilta niin myös monet muut sarjat vaikuttavat mielenkiintoisilta!

  2. Buster, Tex Willer, Korkeajännitys sekä Aku Ankan taskarit sekä Mustanaamiot ovat hankintalistalla.

  3. Didier Comesin sarjakuva-albumit kiinnostaa erityisesti. Sekä jos löytäisin Julie Doucetilta jotain sellaista mitä ei vielä ole.

  4. Muutama osa The Walking Dead sarjasta puuttuu, ne pitäisi saada kokoelmaan + tuo uusi Thor houkuttelisi myös! Ja mitä kaikkea muuta mahtavaa messuilta löytyisikään kotiin vietäväksi 🙂

  5. Metsästäisin ehdottomasti isälle ja pikkuveljelle tuliaisiksi Kirjamessuilta Aku Ankkoja, joita luin itsekin nuorempana ahkerasti. Jos taas messuvalikoimista löytyisi Lena Furbergin piirtämiä sarjakuvia, saattaisi löytyä kotiinviemisiä itsellekin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *