Voita Marvel-tuotepaketti!

Uusi Marvel-elokuva Fantastic Four ilmestyy valkokankaille perjantaina 7.8. Elokuvassa palataan aivan alkujuurille, sillä elokuvan keskipisteessä on Ihmenelosinakin tunnetun supersankariryhmän syntytarina.

Fantastic Four -leffan kunniaksi tarjoamme lukijoillemme mahdollisuuden voittaa Marvel-aiheisen palkinnon. Marvel-tuotepaketti sisältää tuhdisti monipuolista Marvel-luettavaa, mm. Guardians of the Galaxya, Thoria ja Hämähäkkimiestä eli voittajan loppukesä meneekin mukavasti sarjakuvien maailmassa.

Marvel_tuotepaketti

Voit osallistua arvontaan vastaamalla kisakysymykseen: Mikä on sinusta paras Marvel-elokuva? Vastaa kysymykseen joko jättämällä kommentti tähän kisapostaukseen tai Egmont Kustannuksen Facebook-sivulla olevaan kisapostaukseen. Jos haluat maksimoida voittomahdollisuutesi, voit jättää kommentin sekä blogiin että Facebookiin. Arvomme yhden (1) tuotepaketin 6.8. kello 10.00 kaikkien kisakysymykseen vastanneiden kesken.

Julkistamme voittajan sekä Facebookissa että blogissa. Mikäli voittaja on osallistunut blogin kautta, olemme voittajaan yhteydessä sähköpostitse. Mikäli voittaja on osallistunut Facebookin kautta, voittajan tulee lähettää yhteystietonsa Egmont Kustannukselle palkinnon postitusta varten yksityisviestillä. Tarkemmat arvontasäännöt löydät täältä.

Lue lisää elokuvasta Finnkinon sivuilta tai kurkkaa huikea traileri alta.

86 vastausta artikkeliin ”Voita Marvel-tuotepaketti!

  1. Minun henk.koht. paras Marvel leffa on Captain America: Winter Soldier. Sopivasti toimintaa ja hyviä hahmoja.

  2. Winter Soliderin taistelukoreografiat oli täyttä hunajaa silmille ja aivoille.

  3. Captain America: The Winter Soldier, leffa pysyy koossa toisin kuin moni isompi joukkorymistely

  4. Kyllä Iron Man 1 aikanaan räjäytti pankin. Hyviä elokuvia sen jälkeenkin on tullut, mutta tuota on hankala ylittää.

  5. Edelleen Marvel’s The Avengers, vaikka pari uusinta X-Meniä pääsevät lähelle.

  6. Olen aina ollut Hämis-fani, mutta elokuvana Guardians of the Galaxy on toiminut parhaiten.. Nyt odottelen innolla Deadpoolia.

  7. Voittaja on nyt arvottu ja palkinnon voitti kilpailuun täällä blogissa osallistunut nimimerkki tiiti66, onneksi olkoon! Olemme voittajaan yhteydessä sähköpostitse. Kiitos kaikille osallistuneille! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *