Ennakkohehkutusta: Ken Parker!

KP1

Iloisia uutisia Ken Parkerin faneille. Tuotantoa riivanneet ongelmat on nyt setvitty ja seuraavan osan ilmestymispäivän voi hakata kiveen. 20. toukokuuta pamahtaa lehtipisteisiin tuhti lukupaketti kunnianhimoisesti toteutettua lännenviihdettä. 288-sivuinen opus sisältää kaksi kokonaista tarinaa, joten luettava ei heti lopu kesken. Massiivinen paketti laadukkainta mahdollista lännenviihdettä on luvassa syksylläkin, eli kahden ja puolensadan sivun raja rikotaan silloinkin komeasti.

KP2

Väärään aikaan aloittaa opuksen ja tällä kertaa luvassa on intiaanisotaa ja höyryveturien ihastelua. Giancarlo Berardi kuljettaa mestarillisesti kahta tarinaa rinnakkain ja Giorgio Trevisanin ja Pasquale Frisendan grafiikka hivelee silmää. Sokeri on kuitenkin pohjalla, sillä Berardin juonima ja Ivo Milazzon taiteilema hurja Tuulahdus vapautta on piinkova tarinakokonaisuus, jossa jännitysruuvi kiristyy äärimmilleen Kenin viruessa vankilassa sadististen vartijoiden armoilla. Kylmäävää kyytiä kerrassaan… Palaamme aiheeseen vielä toukokuussa!

KP3

Ken Parker 1/2015 lehtipisteissä 20.5.2015!

4 vastausta artikkeliin ”Ennakkohehkutusta: Ken Parker!

  1. Onko jossain luettelo lehtipisteistä, joista Parkeria Helsingissä löytyy? Viime numeroiden kohdalla on ollut melkoinen metsästäminen, eikä monessa isossakaan lehtipisteessä ole edes kuultu moisesta sarjakuvasta.

  2. Lehtipisteellä on olemassa palvelu, jonka avulla voi tarkistaa tuotteen lähimmän myyntipisteen. Palvelu löytyy osoitteesta http://www.lehtipiste.fi ja sen jälkeen kun tuote on tullut myyntiin (20.5.), hakee esim. sanalla Parker sivun oikean ylälaidan hakukentästä, jolloin hakukone listaa kaikki Parker-sanan sisältävät tuotteet. Kun listasta valitsee Ken Parkerin, löytyy tuotesivulta toiminto, jossa paikkakunnan tai postinumeron syöttämällä saa listan lähimmistä paikoista, joista tuotteen voi ostaa.

  3. Tuo oli hyvä tieto, tosiaankin noita Ken Parkereita on ollut todella vaikea löytää hyllyiltä ja pari numeroa on jäänyt väliin sen takia että ei ole muistanut julkaisua ja hyllyllä tavaraa ei ole ollut esillä että olisi sieltäkään huomannut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *