Asterix… ei kun Peter Hispaniassa!

Peter Hispaniassa -matkailusarja alkaa tiistaina 23.9. MTV3-kanavalla klo 20:05. Sarja on kevyttä kulttuurimatkailua pilke silmäkulmassa eli Peter Nyman meets Asterix. Peter valloittaa Hispanjan sukkoloimalla 10 000 kilometriä halki Iberian niemimaan.

Myös Peter Nymanin oma ensikosketus Espanjaan on tapahtunut Asterix Hispaniassa -sarjakuvan kautta, mies kertoo MTV:n nettisivuilla.

Kovakantinen Asterix Hispaniassa -kirja ilmestyy 24.9. ja on saatavilla kaikista hyvinvarustetuista kirja- ja sarjakuvakaupoista. Egmontin Facebook-sivulta löytyy myös kisa, jossa voit voittaa itsellesi Asterix Hispaniassa -alpparin!

Lisätietoja ohjelmasta voit lukea MTV:n sivuilta.

PeterUutisstudio

3 vastausta artikkeliin ”Asterix… ei kun Peter Hispaniassa!

  1. Typerä ensimmäinen osa. Peter ei katso kameraan muuta kuin istuessaan jalkapallo-ottelussa ja kuvatessaan itse. Peter kävelee pitkin katuja ja sanoo, tuolla on vanha rakennus, tuolla kirkko mutta kuvaaja kuvaa koko ajan vain Peteriä ei maisemia. Sitten vain syödään ja juodaan ja syödään. Liian kauan kuvataan jotain naisten kävelyä kirpputorilla ym. ym. Ottakaa mallia vaikka Haapasalon matkajutuista. Jos toinen osa ei ole yhtään parempi katsomiseni loppuu siihen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *