Markkinahumua Helsingin sarjakuvafestivaaleilla!

Kannattaako Helsingin 29. sarjakuvafestivaaleille tulla? Jos Egmontin uutuudet festarihintaan kiinnostavat, niin sitten vastaus on isokokoinen kyllä. Näillä näkymin myyntitiskiltä löytyvät mm. seuraavat kaivatut uutuudet: V niin kuin verikosto, Ryhmä-X 1984–1985, Mustanaamio 1971, Marsupilami: Jaguaariparaati, Batman: Vuosi nolla, Maxi-Tex 2/2014, Walking Dead 5, Thor: Luojapommi ja Haikaralaivue 7. Festariteltan ja myyntitiskimme löydät Lasipalatsin aukiolta. Ostoksille pääsee ensi perjantaina klo 14 ja viimeiset hilut kukkarosta pitää kaivaa sunnuntaina klo 18 mennessä. Sitä myyntipisteemme tatuoitua rokua ei kannata pelätä, sillä se on pauttiarallaa maailman mukavin mies. Nälkäisenä se saattaa kiukutella, joten saa ruokkia.

X1984WD5ThorLPMustanaamio1971JaguaariparaatiHaikara7BatmanVNV

 

2 vastausta artikkeliin ”Markkinahumua Helsingin sarjakuvafestivaaleilla!

  1. Vaan missä on ne viime syksyllä lupaillut integaalit, Brazilit tuli, mutta Punaparta jäi yhteen… lisää siis ei ollutkaan luvassa?

  2. Vuosi 2014 ei ollut integraalien suhteen otollinen. Nyt ajatellaan kuitenkin jo ensi vuotta, eli on juuri oikea aika vinkata integraalitoiveita vuodelle 2015.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *