Kesäkisa 2014 – osallistu ja voita yllätyspaketti sarjakuvia!

Mikä sopisi sen paremmin sateisen kesäpäivän piristykseksi, kuin kesäiseen arvontaan osallistuminen? Egmont Kustannuksen kesäkisassa arvomme kaikkien vastanneiden kesken yllätyspaketin sarjakuvia – tätä tilaisuutta ei kannata päästä sivu suun!

Egmont_kesäkisa_blogi

Arvontaan voit osallistua vastaamalla seuraavaan kysymykseen: Mitä sarjakuvia haluaisit meidän julkaisevan? Emme lupaa toteuttaa kaikkia toiveita, mutta lupaamme lukea kaikki vastaukset ja tutkia mahdollisuudet julkaista enemmän juuri teidän suosikkisarjakuvianne!

Lähetä vastauksesi viimeistään 17.8. oheisella kilpailulomakkeella (huom! postauksen alla olevan kommenttilomakkeen kautta jätettyjä osallistumisia ei hyväksytä). Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yksi yllätyspaketti sarjakuvia. Nimi- ja osoitetiedot ovat pakollisia voidaksesi osallistua arvontaan! Kilpailun sääntöihin ja rekisteriselosteeseen voit tutustua tästä linkistä.

Kilpailun osallistumisaika on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille!

 

2 vastausta artikkeliin ”Kesäkisa 2014 – osallistu ja voita yllätyspaketti sarjakuvia!

  1. Meninpä jo osallistumaan ennen tätä ideaa, joten tulkoon se tässä:

    Kuusiosainen Marvel-kirjasarja, kirja per vuosikymmen 60-luvulta nykypäivään. Teemana täysi sillisalaatti. Valitaan Marvelin suosituimpia hahmoja Hämähäkkimiehestä Daredevilliin ja otetaan kirjaan jokaisesta hahmosta/ryhmästä yksi tarina, joka on jollain tavalla tyypillinen kyseiselle hahmolle ja vuosikymmenelle. Ei mitään kaikkien tunnettuja klassikoita, vaan pikemminkin toimituksen valitsemia yksittäisiä tarinoita, jotka vaan sattuvat olemaan hyviä.

    Tähän päälle kun pistäisi vielä kirjan alkuun Marvelin historiaa pohdiskelevan esipuheen ja jokaisesta tarinasta esittelyn, niin johan maistuisi! Uudelle fanille kukin kirja olisi oiva keino tutustua eri hahmoihin ja niiden historiaan ja vanhalle fanille puolestaan sitäkin parempaa herkkua. (y)

    Sekin plussa tässä olisi, että toimituskunta pääsisi ihan töiden puolesta lukemaan tolkuttomia sarjiskasoja muistin virkistykseksi. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *