Sarjakuvasankari-näyttely Kirjasto 10:ssä Helsingissä

Kirjasto 10 kunnostautuu taas sarjakuvien esittelyssä, tällä kertaa vuorossa on näyttely nimeltä Kioskikirjallisuuden ja sarjakuvan sankarit ja niiden historia ja perintö, jonka on koonnut espanjalainen Eduardo Serradilla Sanchis.

Näyttely kertoo kuuluisista sarjakuva- ja kioskikirjallisuussankareista, jotka ovat myöhemmin levittäytyneet elokuviin, radioon ja televisioon sekä siitä, miten nämä sankarit ovat vaikuttaneet popkulttuuriin 2000-luvulla.

Näyttely avautuu maanantaina 28. huhtikuuta ja on auki sunnuntaihin 18. toukokuuta saakka, joten jos sinä aikana liikut Helsingissä, kannattaa käydä tsekkaamassa!

Lisätietoja näyttelystä löydät Kirjasto 10:n sivuilta täältä tai tapahtuman omilta Facebook-sivuilta täältä.

15x21

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *