Egmont Kustannus toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Joulutervehdys 2013

Joulu alkaa lähestyä! Egmont Kustannus antoi jälleen perinteisen joululahjoituksensa hyväntekeväisyyteen, tänä vuonna Joulupuu-keräykseen. Joulupuu-keräyksessä kerätään lahjoja Suomen lastensuojelun piirissä oleville alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille. Monissa lastensuojelun piirissä olevissa perheissä lapset saavat joululahjan vain Joulupuu-keräyksen ansiosta ja tavoitteena onkin, että jokainen lapsi saisi ainakin yhden joululahjan. Keräykseen voivat osallistua niin yksityishenkilöt kuin yritykset ja lisää keräyksestä voit lukea osoitteesta joulupuu.org  tai Facebookista Joulupuun sivulta.

Tonttumme paketoivat toimistolla ahkerasti lahjoja keräystä varten ja paketit päätyivät joulukuusen alle odottamaan noutoa ja jakamista vastaanottajille.

Toivotamme kaikille oikein hyvää joulua sekä onnellista uutta vuotta 2014!

joulukuusi_2013

Yksi vastaus artikkeliin ”Egmont Kustannus toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

  1. Kiitos viime vuodesta, se oli yksi parhaista ssrjakuvavuosista koskaan. Ja onnittelut Herra Koipeliini -palkinnon voitosta. Hieno ja haikea kunnianosoitus Renne Nikupaavolan suomennosuralle.

    Onko kuulumisia tälle vuodelle? Tuleeko lisää Punaparta- ja muita -intregraaleja. Mustanaamio-spesiaaleja? Jotain sellaista yllättävää ja hienoa, josta ette voi vielä kertoa edes mitään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *