Tex Willer Kronikka 37 nyt kaupoissa

Legendaarisista legendaarisin lännensankari Tex Willer on viettänyt vuonna 2013 60-vuotisjuhlaansa Suomessa. Vuoteen on mahtunut paljon hienoja tempauksia, mutta samoin myös murhetta, kun konkarisuomentaja Renne Nikupaavola poistui luotamme.

Kronikka0313kansi

Juhlavuosi lähestyy nyt loppuaan, ja mikäpä olisi parempi tapa tehdä se kuin uppoutua Texin fiiliksiin vuodelta 1977. Uusin Kronikka, nimeltään ”Mingo Kapinallinen/Painajainen”, löytyy nyt kaikista itseään kunnioittavista lehtipisteistä, ja tuttuun tapaan se sisältää rontin parisataa sivua klassista Tex-materiaalia 70-luvun lehdistä!

kronikka0313nayte1

Tarkkasilmäiset lukijat huomaavat, että tästä Kronikasta puuttuu numeron 8/1977 sisältämä seikkailu ”El Muerto”. Syynä on se, että kyseinen tarina julkaistiin vastikään muhkeassa juhlakirjassa, joka kantaa kannessaan samaisen seikkailun nimeä! Juhlakirja myytiin loppuun ennätysvauhtia, mutta pelko pois, jos satuit jäämään ilman: uusi painos on tulossa kauppoihin tällä viikolla.

JG130226-JG130227-2Vaki-RasterProof-JG130227

Näissä hieman haikeissakin tunnelmissa kiitämme kuluneesta vuodesta ja toivotamme hyviä pyhiä kaikille Texin uskollisille ystäville. 60-vuotisjuhlavuosi saattaa olla ohi, mutta yhtä lailla laadukasta luettavaa on tiedossa myös 2014!

Texjuhla3

2 vastausta artikkeliin ”Tex Willer Kronikka 37 nyt kaupoissa

  1. Hyvä oli Tex-vuosi, kiitos siitä. Jos saa esittää pari Uudenvuoden toivotusta niin tässä olisi pari:

    -Uusi Muerton kaltainen iso Tex-kirja saisi ilmestyä vuonna 2014.
    -Kronikoiden julkaisutahtia voisi tiivistää.

  2. Toivotuksia saa aina esittää! Kronikkojen tahtia ei kuitenkaan olla tiivistämässä, ja katsotaan, mitä spesiaalia Texistä tälle vuodelle siunaantuu. Ei sitä nyt ihan joka vuosi 60-vuotisjuhlakirjaakaan voi julkaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *