Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liiga kovissa kansissa!

Liiga1

Lontoo, 1898. Viktoriaaninen kausi kääntyy kohti loppuaan ja 1900-luku lähestyy. Maailma elää suurten muutosten ja ahdistuksen aikoja, järkkymättömän järjestyksen ja karmean kaaoksen hetkiä. Isänmaa kaipaa sankareita.

Allan Quatermain, kapteeni Nemo, Hawley Griffin, tohtori Henry Jekyll, herra Edward Hyde ja Mina Murray ovat juuri sellaisia sankareita, ja yhdessä he ovat Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liiga.

Liiga1nayte2

Arvoituksellisen Campion Bond ja tämän mystinen esimies ”M” värväävät hädän hetkenä kuusi seikkailijaa puolustamaan suurvaltaa. Heidän pitää kukistaa katala Tohtori ja tehdä tyhjiksi tämän kaameat valloitussuunnitelmat. Mutta kas, kaikki ei olekaan sitä miltä ensin vaikuttaa: pelissä on myös muita, hämäräperäisiä ja miniskuuleja tekijöitä. Seuraa ällistyttävää draamaa.

Alan Mooren ja Kevin O’Neillin kehuttu ja kohuttu seikkailusarja Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liiga ilmestyi ensi kertaa suomeksi armon vuonna 2002, ja teos otettiin ilolla sekä riemulla vastaan niin lukijoiden kuin paremmin tietävien kriitikoidenkin parissa. Sittemmin tästä huokeahintaisesta kuvajulkaisuista on tullut haluttu keräilykohde, josta maksetaan huomattavia summia valolta suojassa toimivilla markkinoilla – huhun mukaan eräskin innokas kuvasarjojen harrastaja luopui paketillisesta taikapapuja päästäkseen lukemaan Liigan avausseikkailua.

Mutta ah, nuo ankeat ajat ovat nyt ohi: Egmont Kustannus julkaisee tämän reippaan kertomuksen kovakantisena luksuspainoksena, jonka etuja vanhaan vihkoversioon ovat muun muassa kauniimmat värit, herraskaisempi kansikuvitus sekä nelisenkymmentä aiemmin suomentamatonta sivua, jotka pitävät sisällään mm. Allan Quatermainin hurjapäisiä edesottamuksia kuvitetun novellin muodossa, alkuperäisiä kansikuvia loruineen sekä rattoisia puuhatehtäviä ja pähkinöitä. Sullo siis sinäkin oma pehmytkantinen Liigasi ilmatiiviiseen muovipussiin keräämään lisää maallista arvoa ja tartu rohkein mielin uuteen kovakantiseen Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liiga -kirjaan! Ja jos kuulut niihin, jotka eivät ole ennen Liigan alkutaipaletta nähneetkään – mitä enää aikailet? Riennä lähimpään kirja- tai kuvasarjakauppaan ja kuiskaa myyjälle: ISBN 978-952-233-712-2!

Liiga1nayte1

4 vastausta artikkeliin ”Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liiga kovissa kansissa!

  1. Kerrassaan erinomainen julkaisu oli! Hyvä Egmont! Voiko odotella toista osaa kovissa kansissa, vai pitääkö rynnätä Antikvariaatista etsimään vihkomuotoista? 🙂 kiitokset tästä ja kaikista muista laadukkaista julkaisuistanne!

  2. Jos ensi vuoteen maltat odottaa, toinen Liiga saa saman kohtelun, eli kovat kannet ja bonusmatskua. Syksylläkin saattaa olla jotakin Liigaan liittyvää luvassa!

  3. Pitäisikö tätä nyt siis löytyä kirjakaupoista? Joensuun Suomalaisessa ei ollut, eikä näy nettikaupassakaan, ei myöskään Akateemisen..?

  4. Kyllä sitä Akateemisen valikoimissa on – ilmeisesti nettikauppa vain ei ole päivittynyt. Myös Suomalaisen pitäisi pystyä teosta Kirjavälityksen rekisteristä tilaamaan. Jos kumpikaan ei kykene auttamaan, ainakin divarit pelastavat! Vaikkapa http://divarit.com/ss-libricon-oy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *