Mustanaamio menettää vaimonsa!

MNspesiaali0313C1

Diana Palmer-Walker on ollut Mustanaamion rakastettu puoliso jo vuosikaudet, ja Vaeltavan aaveen seurassa hänkin on oppinut selviämään monenmoisista vaarallisista tilanteista. Mutta nyt Mustanaamion verivihollinen Chatu alias Pyton on ottanut Dianan tähtäimeensä!

Dianankuolema3nayte1

Vaikka Chatu on visusti telkien takana, hänen kätyrinsä toimivat yhä maailmalla, ja niinpä roisto onnistuukin organisoimaan tuhoisan pommi-iskun rakennukseen, jossa Diana työskentelee… Miten Mustanaamio reagoi, kun selviää, että tuhon takana on mies, jonka elämän hän itse pelasti? Entä miten käy, kun tieto Mustanaamion vaimon kuolemasta saavuttaa viehkeän Savarnan, joka on ihastunut naamiomieheen?

Dianankuolema3nayte2

Tony De Paulin kirjoittama ja Paul Ryanin piirtämä pitkä, jännittävä tarina on julkaistu Mustanaamion päivästrippeinä alun perin vuosina 2008-2011. Mustanaamio Spesiaali: Dianan kuolema kokoaa yksiin kansiin järisyttävän kertomuksen, jota on Suomen Mustis-toimitukselta jo ehditty toivoakin. Mainittakoon vielä, että 120-sivuinen jykevä mustavalkokokooma sisältää jonkin verran materiaalia, jota ei päivälehtien stripeissä ole nähty!

Dianankuolema3nayte3

Mustanaamio: Dianan kuolema on myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa lehtipisteissä, osta huima, historiallinen lukupaketti omaksesi!

 

 

Yksi vastaus artikkeliin ”Mustanaamio menettää vaimonsa!

  1. Tämä sarja alkoi Kymen Sanomissa päivästrippeinä syyskuussa 2011, ja viimein aletaan olla juttujen loppusuoralla. Yli vuoden sai jännittää miten tarinassa oikein käy! Joka strippi on pitänyt leikata talteen, tämä on melkoinen seikkailu. Vai saisi sen nyt kansissa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *