Uusi Ken Parker!

Berardin ja Milazzon kulttisuosiota nauttiva lännensarja jatkuu – uusi kiivaasti kaivattu pokkari sisältää 4 aiemmin suomentamatonta tarinaa! 240-sivuisen mustavalkokirjan hinta on 11,95, ja se ilmestyy hyvin varustettuihin lehtipisteisiin 21.3.

KenP0113kansi

IKUINEN KULKURI

Ken ja hänen eskimoystävänsä ovat jääkarhujen tapoja tutkivien tiedemiesten oppaina. Mutta kahden tutkijan kokemattomuus vaarantaa koko ryhmän hengen.

KenP0113nayte1

SUURI SIRKUS

Nuorena apulaissheriffinä Ken Parker kohtasi itsensä Buffalo Billin. Mutta kun kuuluisa lännensirkus saapui kaupunkiin, sen mukana seurasi myös roppakaupalla ikävyyksiä.

PELON HÄIVÄHDYS

Ken toivoo löytävänsä töitä pikkukaupungista, mutta jostakin syystä kaikki asukkaat pelkäävät häntä kuin ruttoa. Menneet synnit on selvitettävä, ennen kuin kaupunki voi taas elää rauhassa.

KenP0113nayte2

PUOLIVERINEN

Joukkomurha ja sieppaus saavat sankarimme liittymään takaa-ajajien joukkoon. Puoliverinen takaa-ajettu vaikuttaa kuitenkin kaikin puolin ristiriitaiselta hahmolta. Onko hän sydämetön tappaja vai väärinymmärretty sankari?

14 vastausta artikkeliin ”Uusi Ken Parker!

 1. Hienoa! Toivottavasti vain seuraavaksi jatkatte myös taas aiemmin julkaistujen sarjaa, niissä seuraavaa numeroa on joutunut odottelemaan jo ikävän kauan.

 2. Hei! Toistaiseksi uusintapainokset ovat hyllyllä ja keskitymme suomentamattomiin tarinoihin.

 3. No, toivottavasti tulevat vielä joskus olemaan omallakin hyllyllä, ikävä aukko jää muuten kokoelmiin.

 4. En ole vielä 24.3. mennessä löytänyt tuota uusinta Ken Parkeria mistään lehtipisteestä Tampereella?

 5. Juu, eilen sitten löytyikin uusi Ken Parker R-kioskilta.
  Uusintapainosten julkaisun jatkamista toivon myös.
  Koska muuten tulee uusi Tex Willer Kronikka, edellinen tuli jo marraskuussa 2012 ?

 6. Seuraavan Tex-kronikan pitäisi ilmestyä 10.4., tarkkana lehtipisteissä silloin!

 7. Uuden Tex-kronikan julkaisu on mainio uutinen, kiitos siitä!
  10.4. lehtipisteeseen siis.

 8. Hienoa, että Ken jatkaa vaikkakin hitaalla tahdilla. Ymmärrän, että uusilla tarinoilla kosiskellaan jo kerran parkerinsa ostaneita, mutta uusintapainoksia olisi mukava lukea myös välissä.
  Ukkostuulen isompi koko oli hyvä parannus, edellisiä joutui melkein lukemaan suurennuslasin kanssa ja käytetty fontti ei parantanut yhtään asiaa. Lännentien erikoisnumeroita lukisi myös mielellään.

 9. Vaikka uusintapainoksia ei tällä hetkellä suunnitelmissa olekaan, ei se tarkoita, etteikö niitä joskus voisi tulla. Kiitoksia kehuista!

 10. Milloinkas ilmestyy seuraava Parker? Ikävästi jää tarina kesken. Täältä myös ääni uusintapainoksille. Parker onkin ainoa sarjis, jota enää ilmestyy itseä kiinnostavista. Kiitos siitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *