Mustanaamio muinaisessa Egyptissä!

Vaeltava aave jatkaa seikkailujaan vuonna 2013 entistä tanakammalla ohjelmalla! Luvassa on niin spessuja kuin näkkäreitäkin.

MN_Spesiaali_01kansi

Mustanaamio-spesiaali aloittelee kolmatta vuottaan Suomen lehtipisteissä. Kaksi edellistä vuosikertaa koostuivat lähinnä aiemmin julkaistuista, klassisista Mustis-tarinoista, jotka oli ryhmitelty teemojen mukaisesti esittelemään sankarimme maailmaa niin uusille kuin vanhoillekin lukijoille.

mustisnaute2

Aiemmat spesiaalit on otettu ilolla vastaan, mutta monet lukijat ovat esittäneet toivomuksen, että spessuissa nähtäisiin Suomessa ennen julkaisemattomia seikkailuja. Toive täyttyy vuonna 2013! Lähes kaikki tämän vuoden spesiaalitarinat tulevat olemaan uutta, vuoden 2010 jälkeen tuotettua materiaalia. Vuosi alkaa näyttävästi Claes Reimerthin kirjoittamalla ja Kari Leppäsen piirtämällä tarinalla ”Rahotepin legenda”, joka onkin hieman poikkeuksellinen Mustis-seikkailu, eikä vähiten sen takia, että se sijoittuu muinaiseen Egyptiin. Ensimmäinen Mustanaamiohan vannoi valansa vasta 1500-luvulla, miten ihmeessä Vaeltava aave voi olla läsnä faraoiden Egyptissä? Ei kai kyseessä ole aikamatkailu? Lue tämä erikoispitkä tarina, niin salaisuudet selviävät!

MUSTISNAYTE1

Mustanaamio-spesiaali ”Rahotepin legenda” sisältää 104 sivua. Huiman sarjakuvan lisäksi spessussa on 2-sivuinen artikkeli keinotekoisesta elämästä. Tavallistakin tuhdimman spesiaalin voit ostaa kaikista hyvin varustetuista lehtipisteistä 30.1.2013 alkaen!

12 vastausta artikkeliin ”Mustanaamio muinaisessa Egyptissä!

  1. Hieno että on julkaistu uutta Kari Leppäsen piirtämää materiaalia. Toivottavasti toimitus muistaa että Leppäseltä on jäänyt julkaisematta Suomessa myös 90-luvulla kolme tarinaa, Ibismysteriet, Des kusliga ruinen ja Dödens Ring kun Mustanaamio ilmestyi tuolloin Suomessa harvemmin kuin muissa maissa. Eikös noista saisi kaksikin spesiaalia ainakin tarinoiden lukumäärän perusteella?

  2. Tämän vuoden spessut on koottu hieman uudemmista tarinoista, mutta pidetäänpä nuo mielessä kun vuotta 2014 aletaan funtsia. Kiitoksia ehdotuksista!

  3. Mustiksen taru ulottuu historiassa kauemmas kuin kukaan aavistikaan… 🙂 No joo, vähän erikoinen kertomus, mutta kekseliäs ja jännittävä ja toteutettu laadukkaasti niin käsiksen kuin kuvituksen osalta. Iso kiitos ja Mustiksen suojelumerkki teille ihan uusista seikkailuista!

  4. Erittäin hienoa, että nyt näissä spesiaaleissa julkaistaan nimenomaan Suomessa julkaisemattomia tarinoita. Näin sen kuuluukin olla, sen sijaan että julkaistaisiin jo kolme kertaa julkaistuja tarinoita. Lisää tätä, kiitos! Kyllä suomalaisilla Mustis-faneilta klassikkotarinat jo löytyy.

  5. Hei, onko spessu vielä myynnissä? Olin missannut kokonaan ja mietin lähdenkö metsästämään sitä lehtikioskeista vai antikvariaateista.

  6. Kyllä tuo ”Giljotiinin varjossa” -spessu pitäisi vielä löytyä ihan lehtipisteistäkin!

  7. Ahaa! Kyllä Rahotepin legenda lie nyt poistunut kioskeista, eli sen perässä joudut lähtemään divarikierrokselle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *