Uudet PULP-pokkarit kaupoissa!

Egmontin napakka PULP-pokkarisarja jatkuu kahden uutuuden voimalla! Osta tuimat, mustavalkoiset lukupaketit lähimmästä lehtipisteestä tai kirjakaupasta!

MUSTANAAMIO

Vaeltava aave jakaa oikeutta nyrkeillään ja vanhat viidakon sanonnat kaikuvat yössä. Nyt Lee Falkin luoma suosittu sankari seikkailee myös pokkarimuodossa. Tähän muhkeaan lukupakettiin kuuluu 5 klassista tarinaa, joiden kuvituksesta vastaa pitkän uran Mustanaamion parissa tehnyt Hans Lindahl.

IAN KENNEDY: SAALISTAVAT PETOLINNUT

Ian Kennedy on yksi klassisen Korkeajännitys-sarjan tunnetuimpia ja arvostetuimpia kuvittajia. Hänen tiukan realistiset hahmotelmansa ovat viihdyttäneet lukijoita jo useamman sukupolven ajan, ja nyt Kennedyn kenties hienoimmat IPC-yhtiölle tekemät tarinat on koottu yksiin kansiin.

MUSTANAAMIO

160 sivua

ISBN: 978-952-233-535-7

Ilmestymispäivä 21.11.12

SAALISTAVAT PETOLINNUT

256 sivua

ISBN: 978-952-233-536-4

Ilmestymispäivä 21.11.12

 

4 vastausta artikkeliin ”Uudet PULP-pokkarit kaupoissa!

  1. Eipä löytyny pulp-mustista Prismoista Tampereelta, Dogai Singh- Kolmas kirja kyllä löytyi 🙁

  2. Noh, uus yritys huomenna, kiitos vielä Mustis spessuista, hienoa että julkaisette mustavalkoista mustista!

  3. Pahus, unohdin lisätä artikkeliin että ”hyvin varustetuista”. No, toivottavasti kirjat ilmaantuvat suht pian ulottuvillesi!

  4. Kiitos uudesta Mustis-spesiaalista ja pokkarista! Tuli kivasti viihdyttävää luettavaa kerralla.

    Mustanaamio-pokkarin hinta on korkea. Saalistavissa petolinnuissa on sama hinta, mutta sata sivua enemmän. Lindahlin taide on upeaa, mutta ruudut ovat liian pieniä minun makuuni pokkarikoossa. Mieluummin lukisin näitä spesiaaleissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *