Walking Dead – toinen kirja nyt kaupoissa!

Mitä tehdä, kun maailma loppuu? Selviytyjien tarina jatkuu!

Hirvittävästä zombihävityksestä selvinneet ihmiskunnan edustajat ryhtyvät rakentamaan uutta elämää hylätyssä vankilassa, mutta rakennuskolossi kätkee sisäänsä yllätyksen jos toisenkin. Onko järeä ja turvallisentuntuinen pakopaikka loppujen lopuksi vain tappava loukko, jonne ihmiset menehtyvät yksi toisensa jälkeen?

Robert Kirkmanin luoma kauhutarina ”Walking Dead” on viime vuosien suurimpia sarjakuvasensaatioita, ja siihen perustuva TV-sarja on valloittanut katsojat ympäri maailman, myös Suomessa.  Uusi lähes 300-sivuinen sarjakuvakokoelma on nyt myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa sarjakuva- ja kirjakaupoissa. Sarjakuvan lisäksi kokoelma tarjoaa värikkään kansigallerian sekä Kirkmanin muisteloita sarjan hahmoista. Loikkaa sinäkin lukemaan kaikkien aikojen koukuttavinta sarjakuvatarinaa!

Walking Dead – toinen kirja

Sivuja:  288

ISBN: 978-952-233-598-2

6 vastausta artikkeliin ”Walking Dead – toinen kirja nyt kaupoissa!

  1. No nyt on ISBN-numero, kiitos siitä, MUTTA:
    Nyt siinä on väliviivat, jotka toki tekevät siitä luettavan, mutta eihän sitä ole tarkoitus lukea, ei itse numero ketään kiinnosta, vaan se, että sen saa kopioitua näppärästi googleen tai jonkun nettikaupan hakupalkkiin. Useimmissa nettikaupoissa ISBN-numero on yhteenkirjoitettuna. Kannattaa vaikka googlella kokeilla, mikä muoto tuo parhaat osumat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *