Rämeen olento ja amerikkalainen gotiikka!

TM & © 2013 DC Comics. All Rights Reserved.

Yksi sarjakuvahistorian parhaista kauhutarinoista jatkuu! Alan Mooren kirjoittama klassikko kertoo rämeillä asustavasta hirviöstä, joka joutuu tällä kertaa vastakkain ydinsaasteiden, naisvihan ja rasismin kanssa.

Vampyyreja!

 

Alan Mooren, Stephen Bissetten ja John Totlebenin oli 80-luvulla muuttamassa modernin kauhun ilmettä, ja nyt nämä jaksot ilmestyvät viimein suomeksi. Tämä kolmas kirja esittelee lukijoille ensi kertaa myös kulttihahmo John Constantinen, joka johdattaa olennon kauhujen täyttämälle matkalle halki Amerikan. Hyytävien tarinoiden lisäksi kirja sisältää kuvittaja Bissetten yksityiskohtaiset selvitykset sarjojen synnystä.

Ihmissusia!

Jos olet jostakin syytä epävarma siitä, miksi Moorea kehutaan maailman parhaaksi sarjakuvakirjoittajaksi, osta tämä tuhti opus, ja asia selviää taatusti! Rämeen olento – kolmas kirja on myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa kirja- ja sarjakuvakaupoissa.

 

Eläviä kuolleita! Mitä muuta voi ihminen toivoa? Radioaktiivisia puliukkoja?

6 vastausta artikkeliin ”Rämeen olento ja amerikkalainen gotiikka!

  1. Voisiko näihin esittelyihin laittaa teoksen tiedot mm. koko, sivumäärä, onko värillinen ja ennen kaikkea ISBN-numero, joka helpottaisi suuresti teoksen löytämistä verkkokirjakaupoista.

  2. Kurjaa ettette myy näitä enää sivujenne kautta, tätä Rämeen olento kolmostakaan ei ole missään paikallisissa kirjakaupoissa näkynyt. Tilasin siis CDONista, mutta pian tilauksen jälkeen sain viestin, että ”tuote on lopetettu”, eikä näemmä sisälly enää heidänkään valikoimaansa.

  3. No onpas erikoista ja harmillista. Jos paikkakunnan kirjakaupat eivät suostu tilaamaan tuotetta, voit kääntyä vaikkapa SS Libriconin, Fennica Comicsin tahi Alfa Antikvan puoleen, kuka tahansa heistä varmasti myy Rämis kolmosen sinulle mielellään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *