Ken Parker ja kylmä kyyti!

Kulttisuosiota nauttiva Ken Parker palaa uuden pokkarin myötä, ja tällä kertaa tarjolla on kolme aiemmin suomentamatonta tarinaa maestroilta Berardi ja Milazzo (kuvituspuolella Milazzoa ovat avustaneet muutamat taitavat tekijät). Niille, jotka nauttivat tunnelmallisista lännentarinoista, tämä lumisiin maisemiin sijoittuva lukupaketti on pakkohankinta.

VALKOINEN HILJAISUUS

Lumisen erämaan keskellä Ken Parker törmää tanssijattareen, jonka seuralainen on ammuttu. Mutta onko nainen viaton uhri vai kylmäverinen murhaaja? Kaunottaren seura kiristää Kenin ja Kamoosen välejä, mutta totuus tilanteesta yllättää heidät molemmat.

VILLIKANSA

Intiaanikylään asettunut Ken uskoo löytäneensä suvannon haamuilta, jotka häntä jahtaavat. Mutta valkoista pikkutyttöä etsivä partio pakottaa hänet tarttumaan jälleen aseisiin, tuhoisin seurauksin.

PIINAN HETKET

Epäonnistunut junaryöstö johtaa verilöylyyn, ja lumiset metsät täyttyvät epätoivoisista lainsuojattomista. Lisää hankaluuksia Kenille tuottaa katkera vihollinen, joka on palannut kostamaan aiemman nöyryytyksensä.

Uusin Ken Parker -pokkari löytyy nyt kaikista hyvin varustetuista lehtipisteistä, ja sen hinta on 9,95 euroa.

6 vastausta artikkeliin ”Ken Parker ja kylmä kyyti!

 1. Hienoa!
  Toivottavasti julkaisutahti nyt taas piristyisi ja seuraavaksi saataisiin taas niitä vanhempiakin sarjoja siitä mihin niiden julkaisu viimeksi jäi.

 2. Tällä hetkellä meininki on jatkaa uusien tarinoiden parissa, pahoittelen. Mutta uusintapainoksiakaan ei ole suljettu tyystin pois, katsotaan mitä ensi vuosi tuo tullessaan.

 3. Mielestäni aiemmin suomentamattomien seikkailujen julkaisu on tärkeintä. Kiitos niistä. Vanhempia juttuja saisi tulla sitten myöhemmin, jos menekki riittää.

  Olipas melkoinen nainen tässä pokkarissa, huh huh! Sekä ulkonäöltään että luonteeltaan. Kenpä tiesi sen.

 4. Näitä Ken Parkereita julkaistaan niin hemmetin epäsäännöllisesti, että tämäkin meinasi lipsahtaa sivu suun, kun ei koko ajan jaksa olla kyttäämässä, milloin uusi julkaisu tulee ja sitten ei enää muista, mikä on viimeksi tullut ostettua.

  Egmont voisi harkita kestotilausvaihtoehtoa, Saisi valita kestotilaukseen sisältyvät sarjat/julkaisut esim ken parker, tex willer, korkeajännitys, asterix, lucky luke… ja sitten postipaketti kolahtaisi luukkuun neljännesvuosittain. 🙂

 5. Kiitoksia ideasta, mutta käytännössä erilaisia tuotteita tarjoava kirjakerhosysteemi on osoittautunut aika hankalaksi. Ken Parker tulee kaksi kertaa vuodessa, 6 kuukauden välein. Pyrin laatimaan aina uudesta pokkarista juttua blogiimme, joten kannattaa vilkuilla sitä säännöllisen epäsäännöllisesti!

 6. Vihdoin uus.En viä ole ostanut mut parinpäivänpäästä.Mulla on vanhoja aika liuta,mutta ei läheskään kaikkia.Kierrän kirppareita jos löytyis vanhoja…. heikosti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *