Uusi Mustanaamio Spesiaali!

Upouusi Mustanaamio Spesiaali esittelee kolme tarinaa, jotka käsittelevät Dogai Singhiä. Tästä alkaa kolmen Singh-spesiaalin sarja!

Jo nimi Dogai Singh nostattaa kylmät väreet vannoutuneimpien Mustanaamio-lukijoiden selkäpiihin. Dogain johtaessa yksinvaltaisesti Singh-merirosvoja hänen ja Mustanaamion tiet ovat kohdanneet lukemattomia kertoja. Heidän välejään leimaa molemminpuolinen viha ja pelko. Lee Falk esitteli Singh-merirosvot jo ensimmäisessä seikkailussaan vuodelta 1936, jonka nimi oli yksinkertaisesti ”Singh-merirosvot”, mutta Mustanaamio-lehdessä he heräsivät uudelleen henkiin 1970-luvun puolivälissä. Niin kunnianarvoisan järjestön ei kerta kaikkiaan voinut antaa painua unohduksiin. Tietenkin tarvittiin vetovoimainen johtaja, jossa henkilöityisi Singh-merirosvojen vallanhimo, ja niin syntyi… Dogai Singh. Dogai ei pitänyt juurikaan meteliä itsestään ensimmäisessä seikkailussaan, jonka oli käsikirjoittanut ruotsalainen Ulf Granberg, vaan oli alituiseen läsnä kulisseissa suunnitellen, tarkkaillen ja armotta kostaen kätyriensä jokaisen virheen…

6 vastausta artikkeliin ”Uusi Mustanaamio Spesiaali!

 1. OLEN LUKENUT MYÖS NÄITÄ MUSTANAAMIOITA
  EI OLE KAUAA KUN VEIN DIVARIIN ISON LÄJÄN ,YLI
  NELKYMMENTÄ HYVÄKUNTOISTA LEHTEÄ,
  YLI 25 VUOTTA VANHOJA

 2. Uusi Mustanaamio Spessu tullut kauppoihin, heti haettu kun ilmestyi Tampesteriin.
  Mustanaamio – Dogai Singh : Toinen kirja

 3. Hei
  Kun on saatu sitten Dogai Singhin kolmas kirja aikanaan ulos, niin Kari Leppäsellä on noita moniosaisia saagoja. Niitä odotellessa.

 4. Hei.
  Ensimmäinen Mustis otti yhteen Singh merirosvojen kanssa.
  Nähdäänkö noita mainioita sarjoja milloinkaan?

 5. Tällä haavaa ihan varhaisia Mustis-juttuja ei ole ohjelmassa, mutta ei sitä koskaan tiedä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *