Mustanaamio 1968 – hittisarja saa jatkoa!

Vaeltava aave Mustanaamio on ollut yksi suomalaisten lukijoiden suosikkisankareita ensiesiintymisestään lähtien. Viimesyksyinen MUSTANAAMIO 1966-1967 kokoelma sai varauksettoman suosion heti ilmestyttyään, ja kirjat suorastaan vietiin käsistä.

Uuteen MUSTANAAMIO 1968 kirjaan on koottu kaikki Mustanaamion seikkailut sankarin kyseisenä vuonna ilmestyneistä nimikkolehdistä.  Näissä Lee Falkin kirjoittamissa ja Wilson McCoyn kuvittamissa tarinoissa Mustanaamio kohtaa virtarosvoja sekä merirosvolaivan ja selvittelee merenjumalan salaisuutta sekä valkoisen apinan arvoitusta. Lisäksi mukana on kaksi sivunmittaista värillistä Mustanaamio-lyhäriä. Kaikki tarinat huokuvat mukavaa menneen ajan seikkailuhenkeä ja suoraviivaista kerrontaa.

Erikoisherkkuna Mustiksen ystäville kirjaan on esipuheen laatinut kansankirjailija Heikki Turunen (mm. Simpauttaja), joka tekstissään antaa aivan uutta näkökulmaa ja tunnelmaa vaeltavan aaveen tarinoihin.

Mustanaamio 1968 on myynnissä kaikissa hyvinvarustetuissa kirja- ja sarjakuvakaupoissa. Älä jää paitsi tätä keräilyaarretta! Kiitämme kauniisti Moog Konttista sekä SS Libriconia, joiden apu, kokoelmat sekä kontaktit mahdollistivat tämän opuksen tekemisen.

2 vastausta artikkeliin ”Mustanaamio 1968 – hittisarja saa jatkoa!

  1. Spesiaaleista mitään lisätietoa? Nyt on tullut Viidakon sanonnat, Punaisen lohikäärmeen rosvot ja Vasti Riba. Mitä aiheita on tiedossa loppuvuodelle ja koska Kari Leppäsen julkaisemattomista kootaan Spesiaali tai kaksi?

  2. Loppuvuodesta julkaisemme kolme teemanumeroa, jotka käsittelevät Dogai Singhiä ja tämän perintöä. Ensimmäinen näistä lävähtää lehtipisteisiin 18.7.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *