Vihdoinkin: KEN PARKER!

Poikkeuksellinen sisältö ansaitsee poikkeuksellisen kannen!

Jos kuluneelle puolelle vuodelle pitäisi valita yksi polttava puheenaihe, kärkisijasta kamppailisi takuulla Ken Parker. Vaikka blogissamme on kehotettu ihmisiä malttiin, harva se viikko joku on soittanut ja kysellyt, missä uusi pokkari oikein viipyy. Odottavan aika on pitkä, ja pahoittelemme, että edellisen pokkarin ilmestymisestä on ehtinyt kulua näin pitkään. Mutta hyvää ei tunnetusti odota koskaan liian kauan, ja vihdoinkin se on täällä!

Uusimmassa pokkarissa tarjolla onkin ainutlaatuisia elämyksiä. Ensimmäiset satakunta sivua sisältävät Milazzon ja Berardin laatimia ”äänettömiä” Ken-kertomuksia, jotka julkaistaan poikkeuksellisesti väreissä! Lisäksi pokkari sisältää kaksi hienoa, ennen suomeksi julkaisematonta tarinaa, joissa sankarimme jatkaa pakomatkaansa aina pohjoisille lumikentille asti.

Ken Parker 1/12 löytyy kaikista hyvin varustetuista lehtipisteistä, ja sen hinta on 10,95 €. Seuraava pokkari ilmestyy sitten syksyllä!

12 vastausta artikkeliin ”Vihdoinkin: KEN PARKER!

 1. Onkos tämä nyt tulkittavissa, että olette lopettaneet uusintapainosten julkaisun ja julkaisette tästä lähtien vain kerran puolessa välissä uuden Ken Parker -pokkarin?

 2. Pokkarin viimeinen tarina on julkaistu Suomessa aikaisemmin Jalavan värialbumina nimellä Verta Lumessa.

  Onko uudelleejulkaisut tosiaan lopetettu ja miksi julkaisutahtia on hidastettu? Ken Parker -pokkarisarjaan, jota nyt julkaisette, kuuluu yhteensä 42 tässä formaatissa olevaa pokkaria ja ne olisi kiva saada kaikkia.

 3. Eikös nyt pitänyt olla vuorossa taas niitä alkupään sarjoja eikä näitä myöhempiä? Itsekin olen näitä nyt kerätessäni lukenut sarjat alkuperäisjärjestyksessään, eli tuoreemmat tarinat ovat kaikki vielä lukemattomina hyllyssä. Hiljalleen tässä kaipaisi jo uutta luettavaakin, joten toivottavasti seuraavassa julkaisussa jatkatte taas siitä, mihin on jääty.

  Toisena asiana sitten tämä hidastunut julkaisutahti. Tässähän menee nykytahtiin pitkälle seuraavalle vuosikymmenelle ennen kuin kaikki olisi julkaistu. Toivottavasti tahti tästä taas tihenee tai vaihtoehtoisesti vaikkapa tuplaatte pokkarien sivumäärän.

 4. Jäin ihmettelemään samaa mitä Vulle ja Mikkis, mihin jäi ne uudelleen julkaisut, nyt kaiketi piti olla sellaisen vuoro?

  Ja jos tahti on tosiaan pari pokkaria vuodessa niin pitkään menee, koska toistakymmentä vanhoista sarjoista koostuvaa pokkaria on vielä julkaisematta.

 5. Onhan tämä osin uudelleenjulkaisu, sillä Verta lumessa on tullut aiemminkin suomeksi värialbumina.

 6. Alkuperäiset ovat hyllyssä, joten näitä, Suomessa vielä jullkaisemattomia kaipailisin enemmän ja kuten näemmä moni muukin, huomattavasti tiheämpään julkaisutahtiin!! Mikä lienee vastaisuudessa politiikka? Onko aikomuksena julkaista kaikki olemassa olevat Ken Parker tarinat?

 7. Kyllä tämä uuden materiaalin julkaiseminen tähän väliin ja ja hidas julkaisutahti kertoo vahvasti siitä, että Ken Parkerista ei aiota julkaista enää kun nuo uudet materiaalit joita on kaiketi jäljellä muutama pokkari.

  Vanhoja on jukaisematta ainakin 13 kappaletta tuplapokkareina ja tällä julkaisutahdilla siihen menisi vähintään n. 8 vuotta!!!!!

  Eli jokainen voi päätellä tuosta kaiken.

  Tätä osattiin jo epäillä kun tuli tieto julkaisutahdin hiipumisesta kahteen vuodessa. Se oli keino ajaa sarja alas.

  Toki moni ostaa uudet matskut, mutta sarja jää vajaaksi, itse en aio ostaa enää.

 8. Äläpäs nyt ole Thalberg niin negatiivinen Nelli. Jos sarja haluttaisiin ajaa alas, niin eikö helpompi tapa olisi vain suoraan lopettaa julkaiseminen.

  Itse vielä uskon ja luotan siihen, että tästä hidasteluhölmöilystä päästään eroon ja tahti jossain vaiheessa paranee. Kunhan nyt jatkatte myös niiden vanhojen julkaisua, muutoin kohderyhmä supistuu melko pieneksi, jos tarkoituksena onkin palvella vain niitä, joilla vanhat alkuperäiset pokkaritkin ovat jo hyllyssä.

 9. En ole negatiivinen vaan realisti!

  Egmontin naamakirjassa on kuulemma kirjoitettu että seuraavakin Parker on uutta matskua 🙁

  Kvaakista löytyi tieto, että uusintoja on julkaisematta 14 tuplapokkaria!!!!!!!

  Uuttakin on kuulemma julkaisematta 11 pokkaria!!

  Eli jos tosta laskee niin menisi 12,5 vuotta jäljellä olevan matskun julkaisemiseen.

  Jos vain uusia niin menisi menisi 5,5 vuotta. Tuo mahdollisuuksien rajoissa.

  Luulen että noiden jälkeen tulee ilm. että ”on myynnyt niin heikosti ettei uusintoja kannata julkaista”.

  Ei se mua haittaa, koska omalta kohdaltani se on Wallinia siteeraakseni: Det är slut ny!

 10. Johtuukohan julkaisutahdin harveneminen Parkerin ei niin hyvästä myynnistä vai siitä että Egmont taannoin ulkoisti toimittajiaan?

  Jos Parkerin julkaiseminen ei ole kovin kannattavaa (huom. jos, en tiedä asiasta), 11 pokkarin ilmestyminen on tietty todennäköisempi kuin 25 pokkarin.

 11. Olen menettänyt sydämeni auttamattomasti Parkerille. Pikkuhiljaa olen tartuttanut ”taudin” myös lähipiiriini. Koko tämän poppoon puolesta: jatkakaa ihmeessä sarjan julkiausa! Parker kuuluu ehdottomasti kolmen parhaan sarjakuvan porukkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *