Mustanaamio-spesiaali: Viidakon sanonnat

Mustanaamio-spesiaalin vuoden ensimmäinen numero on omistettu viidakon vanhoille sanonnoille, ja spesiaali sisältääkin tarinoita unohtumattomien sanontojen syntyhistoriasta.

Lehden viimeinen tarina on oikea herkkupala: ensimmäisen Mustanaamion aivan ensimmäinen seikkailu. Se tapahtui Italiassa vuonna 1527 eli ennen kuin ensimmäisestä Mustanaamiosta oli edes tullut Mustanaamio, mikä tapahtui vasta vuonna 1536 hänen ollessaan 20-vuotias.

Ensimmäinen seikkailu ”Kymmenen tiikerin voimat” on myös kunnianosoitus vuonna 2005 edesmenneelle Norman Workerille. Hänen merkitystään Mustanaamiolle ei voi korostaa liikaa. Onneksi hänen työnsä elää ikuisesti.

Mustanaamio-spesiaali: Viidakon sanonnat ilmestyi lehtipisteisiin 18.1.2012. Suositushinta 9,95 €, 96 sivua.

2 vastausta artikkeliin ”Mustanaamio-spesiaali: Viidakon sanonnat

  1. Kiitos Viidakon sanonnoista, jonka sisällössä mielestäni ei ole juuri moitittavaa. Hieman tasapaksu apessu se kenties on. Harmi kun viimeisessä seikkailussa ei näkynyt Mustista. Mustiksen puvun esikuvakin vain vilahti siinä ja siksi tuntui että se oli repäisty hatusta.

    Voih, toivottavasti saatte seuraavaan spesiaaliin asiaan kuuluvan kannen… 🙂 Kertomus on näköjään eräs klassikko 70-luvulta, upeaa!

  2. Hyvä toimitus, vierailkaa Kari Leppäsen kotisivuilla, siellä julkaisematonta materiaalia ja hyviä Mustis sarjoja vielä odottaa lukijaansa. Jatkakaa hyvää työtä ja etsikää tosi laadukkaita piirtäjiä. Ja voisi tietysti vilkaista Fantomen ruotsin sivuille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *