Nyt smurffataan! Osallistu Smurffit-kilpailuun

Julkaisimme syyskuussa markkinoille uuden Smurffit-lehden, joka sisältää sarjakuvia ja puuhaa koko perheelle. Uusin Smurffit-lehti ilmestyi lehtipisteisiin lokakuun lopussa, joten Suomen leffateatterissakin käväisseet siniset peukaloiset jatkavat Suomen valloitustaan.

Osallistu nyt Smurffit-kilpailuun ja voita lapsille suunnattu värikäs tuotepaketti. Vastausaika päättyy 11.11.2011. Kerro meille oma suosikkismurffisi ja siirry sen jälkeen tanssahtelemaan vaikka Smurffijengi -kappaletta 🙂

Kilpailu on päättynyt. Kiitos osallistujille 🙂

3 vastausta artikkeliin ”Nyt smurffataan! Osallistu Smurffit-kilpailuun

  1. Sorry Tempo, ei missään nimessä olla lopettamassa blogia. Tässä yritetään viritellä kokonaan uutta tulemista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *