Tex Willer -suuralbumi #25: Karavaani Oregoniin

Kevin Fletcher on arvaamaton sarjamurhaaja, joka tekee kohtalokkaan virheen ampuessaan nuoren texas rangerin. Tex Willer ja Kit Carson lähetetään valkoisella orilla ratsastavan tappajan perään, mutta matkaan tulee nopeasti mutkia.

Kaksikko törmää kuuden naisen muodostamaan karavaaniin, joka matkaa kohti Oregon Cityä etsimään sopivia sulhasia. Tex ja Kit lupautuvat saattajiksi reissuun, josta ei puutu vaaroja eikä yllättäviä käänteitä.

Maantierosvot, intiaanit tai hirmumyrskyt eivät lannista topakoita neiti-ihmisiä, mutta odottaako Oregonissa lopulta luvattu onni? Myös liipaisinherkkä Fletcherin karkumatka näyttää suuntautuvan Oregonin maisemiin…

Tex Willer -suuralbumi #25: Karavaani Oregoniin ilmestyi lehtipisteisiin ja kirjakauppoihin 21.9.2011. Suositushinta 11,95 €, 224 sivua.

Yksi vastaus artikkeliin ”Tex Willer -suuralbumi #25: Karavaani Oregoniin

  1. Karavaani Oregoniin on ehdottomasti parasta Texiä mitä olen lukenut ja minä olen lukenut ne kaikki. Kertomus on monipuolinen looginen ja piirros aivan maailman kärkeä. Minä muutenkin arvostan hyvää piirtämistä ja se ratkaisee monesti sarjakuvan ostopäätökseni.
    Eero

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *