Mustanaamio vastaan vampyyrit

Vaeltava aave ei kuole koskaan!

Eikä kuollut nytkään. Koko Suomi kohahti, kun vuodesta 1966 lähtien Suomessa ilmestynyt Mustanaamio-lehti päätti taipaleensa vuoden 2010 lopulla. Asiaa puitiin sanomalehdissä, televisiossa ja radiossa. Monet vanhat fanit muistelivat kyynel silmässä vanhaa mustavalkoista Mustis-lehteä, vaikka lehti oli ollut värillinen jo toistakymmentä vuotta.

Nyt Mustanaamio palaa Suomen lehtipisteisiin siinä muodossa, jossa lukijat häntä kaipasivat – mustavalkoisena, tyylikkäänä lukupakettina, joka sisältää ainoastaan parhaita Mustis-tarinoita! Ensimmäinen muhkea spesiaali sisältää Ruotsin Egmontin pääkalloluolan kirjastonhoitajan Ulf Granbergin kokoaman kattauksen Mustanaamion ja vampyyrien kohtaamisia vuosien varrelta. Tämä hyytävä lukukokemus toivon mukaan viilentää oloanne kesähelteiden keskellä.

Pitäkää lehtipisteitä silmällä – seuraava Mustanaamio-spesiaali ilmestyy noin kahden kuukauden kuluttua. Antakaa viidakkorummun soida asiasta!

Mustanaamio-spesiaali ilmestyi lehtipisteisiin 6.7.2011. Suositushinta 9,95€, 128 sivua.

Yksi vastaus artikkeliin ”Mustanaamio vastaan vampyyrit

  1. Tämä on paksu ja komea julkaisu. Kiitos! Annetaan viidakkorumpujen laulaa.

    Saapiko kysyä kuka on spesiaalin suomalainen toimittaja? Lehdessä ei lue muuta kuin suomentaja, latoja ja taittaja.

    Spesiaalin alussa lukee sama teksti kuin tässä uutisessa ja sen allekirjoituksena on ”Mustanaamion toimitus”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *