Ken Parker kuumaan kesäviikonloppuun

Uusi Ken Parker saapuu lämmittämään kesäkauden alkajaisiksi. Uuden numeron molemmat tarinat ovat aiemmin suomentamattomia.

Ensimmäisessä tarinassa, Donovanin poikasakki, lauma pojanviikareita näpistelee ja keppostelee Bostonissa, mutta turvallisen jengipiirin ulkopuolella maailmalla kohtelee vintiöitä kovalla kädellä. Poikien päämajasta hakee turvaa myös haavoittunut Ken Parker, jonka kokemus väijytyksistä tuleekin tarpeeseen, kun panokset kovenevat. Donovan ja muut pojat oppivat, että lapsuuden loppu voi tulla liian aikaisin.

Toinen tarinassa, Prinssi ja teatterityttö, Shakespearen vaikutus tuntuu vahvasti, kun tosielämän draama hajottaa kiertävän teatteriseurueen, ja Ken Parker löytää itsensä estradilta. Pakkaa sekoittaa entisestään viehättävä Norma Jean, joka palkataan lennosta uudeksi Ofeliaksi. Tarinan teatteriosuudet Milazzo on toteuttanut henkeäsalpaavan hienolla hiilivarjostuksella.

Ken Parker #16 ilmestyi lehtipisteisiin 8.6.2011. Suositushinta 9,95 €, 224 sivua.

5 vastausta artikkeliin ”Ken Parker kuumaan kesäviikonloppuun

 1. Millonka tulee seuraava numero. Odotin viimestään joululahjaksi vaan ei näkyny. Nyt uutta numeroo kehiin.

 2. Aika pahalta tuntuu näin vannoutuneesta keräilijästä, että Egmontilla jyrää vain ” Tex Willer-vaihde” ja millekkään muulle ei ole sijaa.
  OIKEA TIETO Ken Parkerista julki!!!
  Millon tulee ja onko uusintoja vai ennen julkaisemattomia ?

  Älkää aliarvioiko ostajia !!!

 3. Seuraava Ken Parker on laskettu ilmestyvän maaliskuussa. Sisältää sekä uutta ja aiemmin julkaistua länkkäriä, värillisenä sekä mustavalkoisena.

 4. Kiitokset vastauksesta ja Julkaisukalenterin tiedoista.
  Kaikki Ken Parker- fanit, 21.3 2012 muistiin !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *