8 vastausta artikkeliin ”Kesän uusia sarjakuvalehtiä

 1. Kostajat Suomeen omana lehtenä? Uskomatonta! Ja Batmaniakin tulee taas, joskin näemmä liitelahjan kanssa lapsille. Hyvä, niin kasvatetaan uusia lukijoita sarjakuviin. Te olette tulleet hulluiksi… tai sitten Suomi on yhä supersankarien lukijoiden maa! Kiitos!

 2. Mukavasti, luovasti hulluja! 🙂 Ei mutta ihanaa kun uskotte kalsarikamujen tulevaisuuteen täällä pimeässä Pohjolassa. Supersankarien piirrossarjat ja filmit voivat toki antaa sarjakuville lisämyyntiä.

  Hoksasin vasta äsken että tuo Tom ja Jerry on pokkari. Lehdellä on yhä eri julkaisija.

 3. Sitten kun vielä pääsisi tuon Kostajat tilaamaan jostain ennen kuin pääsee unohtumaan ja missaa ekan lehden 😛

  Nimim. Kaikki suomenkieliset Marvelin lehdet tilattuna vuodesta 88 🙂

 4. Hei!

  Satuin tänään ihan sattumalta saamaan selville, että olette julkaisemassa Kostajat-lehden ensimmäisen numeron ensi viikolla. Olin aika äimänkäkenä miten tällainen tieto on voinut päästä ohi silmieni tähän asti ja lähdin heti etsimään asiasta lisätietoa. Egmont-kustannuksen sivuilla asiasta ei ole mitään mainintaa. Tällä viikolla postiluukusta tippuneessa Ryhmä-X:ssä ei mitään mainintaa asiasta. Ainoastaan täällä blogissa asiasta ”mainitaan” kansikuvan muodossa.

  En voisi kuulua enempää lehden kohderyhmään, joten aika hyvin olette tiedotuksen hoitaneet. o_O Muutenkin kun perheeseen tulevat kaikki lehdet tilattuina en yleensä jaksa haukkana vahtia lähikaupan sarjakuvahyllyä, koska oletan, että saan tietooni kaikki erikoisnumerot ja muut Egmontin Marvel-julkaisut esimerkiksi Ryhmä-X:n sivuilta.

  Olisikohan siis mitenkään mahdollista vastaisuudessa tiedottaa lehtienne julkaisemisesta vähän paremmin edes lehtien todennäköiselle kohderyhmälle?

 5. Hei Mia,

  itse asiassa uusimpiin Hämähäkkimies- ja Ryhmä-X -numeroihin oli valmistettu mainos Kostajat-lehdestä, mutta tällä kertaa hyväksymisprosessi valtameren yli viivästyi painopäivästä. Näin käy valitettavasti aina silloin tällöin. Blogissa puolestaan tiedotamme uusista tuotteissa pääasiallisesti sen jälkeen kun tiedämme tuotteen olevan kuluttajien saatavilla. Omat yrityssivumme sekä Lehtipisteen sivut ovat uudistumassa kesäkauden aikana, joten myös näistä kanavista on jatkossa syytä odottaa ajantasaisempaa tietoa.

 6. Hei J-M!

  Kiitos vastauksestasi. Hyväksyn selityksen ja annan anteeksi tämänkertaisen. 😉 Toivotan myös onnea kotisivujen uudistamiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *