Scott Pilgrim vastaan maailma, osa 2

KUINKA HÄN SEN OIKEIN TEKEE?

Scott Pilgrimillä on kaksi tyttöä samaan aikaan. Knives Chaun kanssa Scott tuntee voivansa pyyhkiä menneisyyden olemattomiin uutta alkua varten. Ramona Flowersin kanssa hän taas on valmis hyväksymään kaiken, kasvamaan ihmisenä ja siirtymään eteenpäin. Mutta kuten aikuisten suhteissa on tapana, Ramonan mukana tulee kuvioihin tiettyjä asioita – tässä tapauksessa seitsemän pahaa ex-poikaystävää, jotka ilmaantuvat yksi toisensa jälkeen haastamaan Scottin oikeudesta seurustella Ramonan kanssa.

Ja mitä mahtaa tapahtua, kun Knives ja Ramona tapaavat? Entä mitä tapahtuu, kun Scottin omat entiset heilat ilmaantuvat kuvioihin? Mitä Scott silloin tekee? Kumman tytön hän valitsee? Ja miksi ihmeessä menneisyys ei voi pysyä menneisyytenä?

Scott Pilgrim vastaan maailma, osa 2 ilmestyi lehtipisteisiin 17.11.2010. Suositushinta 8,95 € 208 sivua.


8 vastausta artikkeliin ”Scott Pilgrim vastaan maailma, osa 2

 1. Joko olisi uuden Scott Pilgrim julkaisun aika? Pari kuukautta jo odoteltu neljättä osaa.

 2. Scott on pienellä tauolla ainakin toistaiseksi – tuskin tulossa ulos ainakaan pariin kuukauteen.

 3. Korjatkaa, jos olen väärässä, mutta toteamukset
  ”pienellä tauolla AINAKIN toistaiseksi” ja
  ”tuskin tulossa ulos AINAKAAN pariin kuukauteen”
  sisältävät melko ikävän vihjauksen siitä, että sarjaa ei jatkettaisi enää lainkaan.

  Joten jos vain suinkin mahdollista, niin voisinko saada jonkin suhtkoht realistisen arvion siitä, että julkaistaanko sarjaa suomeksi enää vai jäävätkö suomeksi julkaistavat osat tähän? Haluaisin lukea tarinaa eteenpäin ja siksi tietää, että odotanko seuraavia osia turhaan eli kannattaisiko jo alkaa metsästää osia 4-6 englanninkielisinä painoksina?

 4. eeero, palaan ensi viikon aikana (tähän kommenttiketjuun) tarkemmin Scott Pilgrimin tulevaisuudesta.

 5. eeero, mitään kiveenhakattua totuutta en valitettavasti pysty vielä sanomaan. Realistista on kuitenkin arvioida, että sarjan suomennettu jatko ei näytä kovinkaan todennäköiseltä tällä hetkellä. Jos olet jo päässyt vauhtiin ensimmäisisten osien kanssa, niin henkilökohtaisesti suosittelisin hankkimaan aurinkotuoliin luettavaksi englanninkieliset jatko-osat.

 6. Onko Scott Pilgrimin uusien osien myöhästymiselle jokin perustavanlaatuinen syy, joka mahdollisesti estää sen julkaisun lähitulevaisuudessa? Onko mahdollista, ettei uusia osia enää tule lainkaan?

 7. Perustavanlaatuinen syy on poikkeuksellisen huono myynti ensimmäisen numeroiden osalta. Se on sääli, sillä mielestämme kyseessä oli varsin toimiva julkaisu.

  On täysin mahdollista, ettei uusia numeroita julkaista. Täysin varmaa on se, että tämän vuoden aikana Scott Pilgrimistä ei tulla sarjakuvapuolella kuulemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *