Incal: Edeltävien aikojen kirjat

Vuoden 2008 menestyskirja Incal saa jatkoa! Mitä tapahtuikaan ennen Incalia? Kulttiohjaaja Alexandro Jodorowsky kertoo yksityisetsivä John Difoolin taustat huimassa avaruusoopperassa, joka kartoittaa Incalin kiehtovaa maailmaa entistä yksityiskohtaisemmin.

Edeltävien aikojen kirjat paljastavat, miten Difoolista oikein tulikaan mies, jonka haltuun Incal päätyy. Jodorowskylle tuttuun tapaan tarina solmii yhteen politiikkaa, tajunnanvirtaa, romanssia, tragediaa ja roisia huumoria. Kuvituksesta vastaa taiturimainen Zoran Janjetov, joka kuvaa fantastisia tieteismaisemia varmalla viivalla.

Incal: Edeltävien aikojen kirjat ilmestyi 11.8.2010 kirja- ja sarjakuvakauppoihin. Suositushinta 39,90€, 296 sivua.

Ilmestymispäivä on muuttunut. Uusi ilmestymispäivä 8.9.2010.


8 vastausta artikkeliin ”Incal: Edeltävien aikojen kirjat

 1. JIIHAA … ihanaa. Vihdoinkin jatko-osa tuli ulos = D
  Heti huomenna kirjakauppaan hankkiin tää

 2. Häh 😀 tunti sitten lähdin juoksemaan keskustan kirjakauppoja läpi (nyt selkä hiessä terassilla) ja sillä välin tuo ym. Päivitys! Miten julkaisupäivä voi heittää kuukaudella ilman, ettei siitä voi aikaisemmin kertoa? 😀

 3. Pahoittelut Frank, nämä asiat ovat niin salaisia 🙂

  Jos rehellisiä ollaan: päivitin juttua blogiin omilta kesälomiltani, ja sain tiedon ilmestymispäivän siirtymisestä vasta tämän jälkeen.

 4. Täältä ilmoittautuu toinen Frankin kohtalontoveri. Onneksi terassi toi helpotusta pettymykseen. Tuo kuukauden siirto julkaisupäivässä tuntuu kyllä melko lailla mystiseltä… Kaupan päälle odottavan aika on tunnetusti pitkä. Tuo itkeminen kuullostaa hyvältä idealta ja ainahan tuon Incalin voi kyynelten lomassa käydä hakemassa lontoon kielisenä jos ei odottaminen maistu 😉

 5. Joo, totta puhuen sarjakuvien suurkuluttajana heräsin vasta äskettäin siihen, että Egmont tosiaan julkaisee tälläisiä helmiä, joten ajattelin että täytyyhän tätä tukea. Toivottavaa tietty olisi, että nuo kaikki Alan Mooren swamp thingit tosiaan saisi ilman, että kokoelma vaihtuu englanninkieliseksi kesken kaiken 🙂 mutta ilmeisesti toinen osa on jo tuloillaan.

 6. Koskakohan tää oikeesti tulee ulos = O

  On siirtynyt jo 2 – 3 kertaa ja nytkin julkaisupäivästä ei oo mitään hajuu … 8.9.2010 nimittäin meni jo ja tuotetta ei edelleenkään ole saatavilla …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *