Heppahullun hemmottelupaketti: Jessy-spesiaali

Huomio heppahullut – Jessy-spesiaali on ilmestynyt! Paksu erikoisnumero hevostyttö Jessyn elämän toinen toistaan uskomattomammista sattumuksista! Jessyn vanhemmilla on hevostila meren rannalla, ja hänellä on oma ihana hevonen Phoenix. Tässä loppukesän numerossa Jessyn elämää järisyttävät niin ihmisten kuin eläintenkin hyrräävät hormonit…Ja valokuvaaminen osoittautuu yllättävän vaaralliseksi puuhaksi.

Jessy-spesiaali sisältää pitkien sarjakuvatarinoiden lisäksi hyödyllistä ja hauskaa hevostietoa, keräilykuvia sekä ihania julisteita. Lisäksi saat lahjaksi silitettäviä glitterkoristeita sekä hevosrintamerkin!

Jessy-spesiaali ilmestyi 21.7.2010. Saatavilla lehtipisteistä. Suositushinta: 7,90€Yksi vastaus artikkeliin ”Heppahullun hemmottelupaketti: Jessy-spesiaali

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *