Nemi – Kesän kasvoja (UP)

Valloittavan goottitytön, Nemin, kasvot säilyttävät kalvakkuutensa kesälläkin. Siitä huolimatta kesä on hänelle mieluisaa aikaa, jolloin voi törmätä kiinnostaviin kasvoihin, niin puistoissa, rannoilla kuin baareissakin.

Nemi-albumi: Kesän kasvoja (uusintapainos 3/06) ilmestyi 30.6.2010. 48 sivua, 8,90€. Jakelu: lehtipiste ja kirjakauppa.

3 vastausta artikkeliin ”Nemi – Kesän kasvoja (UP)

  1. Kai Nemiä tästä eteenpäinkin julkaistaan vielä tällaisina albumeina? (Kaupassa käydessä on näkynyt vain niitä ohuita lehtiä, eikä niiden ostaminen juuri houkuttele. Nemi on niin hyvä sarjakuva, että pärjää vallan hyvin yksinkin.) Jos kyllä, milloin seuraava albumi tulee, ja onko se uusintajulkaisu?

  2. Seuraava uuden materiaalin Nemi-albumi (#21) ”Talven tullen” ilmestyy 27.10.2010.

  3. hei puupäät! päivittäkää näitä sivuja useqammin ja LAITTAKAA
    UUDEN NEMIN KANSI TÄNNE. TAI TEHKÄÄ PALVELUS KOKOMAAILMALLE JA AMPUKAA ITTENNE

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *