Rinne – mangauutuus Rumiko Takahashilta!

Kesällä Egmont julkaisi monta mangauutuutta, ja näistä yksi mielenkiintoisimmista on syyskuun puolivälissä kauppoihin ilmestyvä RINNE -uutuusmanga! Sarjan tekijältä, Rumiko Takahashilta, on aiemmin ilmestynyt suomennettuna juuri päättynyt Inuyasha ja muutaman vuoden takainen Ranma 1/2.

RINNE kertoo Sakura-tytöstä, joka sai kyvyn nähdä aaveita ja henkiä jouduttuaan lapsuudessaan henkien kaappaamaksi, sekä Rinne-pojasta, joka on puoliksi ihminen ja puoliksi shinigami, kuoleman henki. Rinnen tehtävänä on ohjata henkiä syntymään uudelleen. Rinne ja Sakura käyvät samaa koulua. Sakura on ainoa, joka ei pelkää Rinnen shinigami-puolta. Vähitellen hän alkaa tuntea Rinneä kohtaan muutakin kuin pelkkää ystävyyttä…

Esimakua RINNESTÄ voi hakea esim. täältä:  http://www.shonensunday.com/series/rinne/?trwredir. Keskustelua RINNESTÄ löytyy muun muassa Kupolin ja Sangatsu Mangan sivuilla.

RINNE -mangasarjan ensimmäinen numero ilmestyy lehtipisteisiin ja kirjakauppoihin 15.9.2010. Ensimmäisen numeron hinta vain 4,95 €, 192 sivua.

16 vastausta artikkeliin ”Rinne – mangauutuus Rumiko Takahashilta!

 1. hyvähän se että Takahashia saahaan kehiin mutta mitä järkee siinä että sarjaa on tullut japanissa vasta kolme osaa (luotan wikipediaan)
  seuraavaa osaa saa ootella sitten aina ihan kivasti

  ostan kyllä toki 🙂

 2. Rumiko Takashilta on mukava saada uusi sarja kehiin ja vielä hänen uusin tuotos Rinne sarja. Aidon kyllä ehdottomasti katsahtaa sarjan ensimmäiset osat ja katsoa, että ostelenko eteenpäin sitten. Ainakin Inuyashan ja Ranman jälkeen aika luottavaisi mielin ollaan, että hyvä sarja on tulossa! Inuyasha kyllä venyi yli pitkäksi… Maison Ikkokua olisin kyllä henk. koht. vieläkin enemmän toivonut suomeksi, mutta tämäkin käy todella hyvin! :]

 3. Voi todellakin aion ostaa! Shinigameja & outoja olioita + demoneita, mikä voisikaan olla hauskempaa lukuhetkiä ajatellen x3 Suomeen ei olekaan kovin montaa oikein kunnolla demoneihin sun muihin japanin olentoihin sijoittuvaa tarinaa vielä julkaistu jtn tämä on oiva lisäys Bleachin, Inuyashan ja muiden joukkoon! <3

  RINNE

  RiidahaluinenIlkikurinenNuoriNaruttaaEpäpyhiäsieluja
  tai
  RajojenvälisetIlmestyksetNaruttavatNuoriaEmpimättä

  blah blah muuta ei oikein keksi, enkuksi olisi helpompaa mutta käyhän se suomeksikin 😀

 4. Egmontin Yookai keskustelee uutuudesta toimittajan kanssa:
  ”Roisin Irvokasta Nusauttelua – No Eivaiskaan!”
  ”Ruukasit Ihan Näin Nytkäyttää Epäreilusti?”
  ”Röhömm, Itsehän Nautin Narutuksesta Epäilemättä.”
  ”Rajaa Itse Niin Nätti Epistolasi!”
  ”Runttaan Ilmoille: Nautittavaa Nuorisosarjakuvaa Epäileville”
  ”Rehellisesti Ilmaistua, Nokkelaa, Niin Etevää.”

  Sitten sama pilke silmäkulmassa:
  Rahastusta Ilman Näkemättä – Nokkelaa Egmontilta,
  toivottavasti kaikki manga ei kallistu tuohon hintatasoon sentään, sillä 8 egee per albbari on aika kova hinta jo… 🙂

 5. Ji haa!!! Vihdoinkin Rinne saapui Suomeen. Oi kiitos Egmont! Kun tapasin Rinnen ekaa kertaa netissä ajattelin että toi on sumennnettava ja rukouksiini vastattiin!!!
  Tässä on keksimäni sanat sanasta R.I.N.N.E:
  Rumikon Ihastuttavan Nerokkaan Nokkela Esitys!

 6. Oi, rakastan Rinneä <3 Täydellistä!

  RINNE
  Roihuavaa Ilmeilyä Näkevän ja Näkymättömän Elämästä

  Sori toi "ja" sana tuolla välissä :/

 7. Onko kilpa ratkennut? Nyt on jo pari viikkoa siitä, kun eka osa ilmestyi, joten pitänee mennä se sieltä ostamaan, jos ei onnetar suosi…

 8. Voiko ensimmäistä osaa Rinne-mangasta tilata ja jos voi, niin mistä? Kiitti tosi paljon! Kävin kaupoissa etsimässä Rinteen ensimmäistä osaa, mutta siellä ei näköjään enää myydä sitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *