Inuyashan viimeinen osa on ilmestynyt…nyyh…


Tätä on odotettu mutta myös pelätty. Mitäs sitten, kun vuodesta 2005 ilmestynyt Inuyasha ei enää tulekkaan iloksemme joka kuukausi? Voiko mikään korvata tätä mangaa?

Onneksi Rumiko Takahashilta saadaan varmasti jotain uutta… tästä myöhemmin lisää…

Inuyasha 56 myynnissä lehtipisteissä ja kirjakaupoissa. Hanki pian omasi ettet missaa tarinan loppua!

7 vastausta artikkeliin ”Inuyashan viimeinen osa on ilmestynyt…nyyh…

  1. Tulihan se viimeinen osa sitten hankittua.

    Ja täytyy sanoa, että tällä kertaa Takahashi onnistui tekemään vallan mainion lopun. Jo osassa 50 juoni muuttui taas mielenkiintoisemmaksi, ja parani siitä sitten loppuratkaisua kohden. Yllätyin myös iloisesti kun tajusin pokkarin 56 olevan hieman paksumpi kuin aiemmat 🙂

    Me Takahashi-fanit odotamme jännityksellä, mitä tämän jälkeen tulee.

  2. Mistä noita aikasempia voi hankkia kun rupesin lumeen sarjaa vasta ja nekin oli kaverin joita lainasin ja en ees alottanu ihan alust olis ihan nice jos voisin hankki ne jostain mut mistä???!!! Pliis kertokaa

  3. Harmi, että se loppu jo! Mä niin ja tykkäsin lukee InuYashaa ja myös mun (pikku) sisko tykkäs lukee InuYashaa. Kerran mä ja mun sisko jopa väsättiin sellaset omat asut. Mä olin InuYasha ja sisko oli Sesshoomaru. Ne asut on meil tääl kotona nytki. Oon lukenu kaikki InuYashat ykkösestä alkaen.
    Alotan varmaan jonkun uuden mangan lukemisen. Olisi niin kivaa jos se viel jatkuis, mutta ei se jatku, oli mikä oli.

  4. Oon lukenu ja seurannu inuyashaa alusta asti ja sitten kun oli se vika pokkari kädessä niin tuntui jännittävältä, mutta myös hyvin haikealta ja surulliselta kun maailman ihanin tarina loppuu. Vika osa oli mahtava ja loppu ihanasti, muistan vielkin pokkarin ihan vikan lauseen…Mutta inufani oon edelleen ja fanius säilyy varmasti läpi koko elämän! 😀 Inuski se vaan on niin ihana<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *