Vampyyrejä varttuneempaan makuun

Kevään hyytävin kirjakauppauutuus on ehdottomasti ensikertaa suomeksi saatava Raatelijat (Rapaces).  Se on ehtaa eurooppalaista laatusarjakuvaa vaikka tapahtumapaikkana onkin New York.  Luvassa on häikäisevää toimintaa, goottilaista romanssia ja värisyttävää kauhutunnelmaa.

New Yorkissa kuohuu. Kaupungissa tuntuu riehuvan sarjamurhaaja, joka tappaa uhrinsa korvan taakse isketyllä piikillä. Metsästääkö joku alamaailman edustajia? Ja yhdistääkö murhattuja kenties jokin muukin kuin se, että he ovat tekemisissä rikollisten kanssa? Etsivä Lenoren kumppaneineen pitää selvittää asia, ennen kuin tiedossa on verilöyly… mutta vastassa on jotakin, mihin poliisi ei ole lainkaan varautunut.  Se viekottelee Lenoren uuteen, kauhistuttavaan maailmaan…

Raatelijat sarjakuva- ja kirjakaupoissa alkaen viikolla 17.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *