Systeri Stars – Twilight New Moon

Systeri Stars on kolme kertaa vuodessa ilmestyvä Systeri-brändin teemajulkaisu, joka keskittyy aina yhteen tähdelliseen aiheeseen. Ensimmäiset Stars-julkaisut keskittyvät suositun Twilight-vampyyrisaagan tarinoihin, mutta myöhemmin Stars-teemana voi olla vaikka jokin tv-ohjelma tai huippuartisti.

Tässä vaiheessa suurin osa Twilight-faneista on nähnyt molemmat elokuvat jo useampaan kertaan. Siksipä Systeri Stars kurkistaa tässä vaiheessa elokuvan kuvausten kulissien taakse. Systeri pääsi päiväksi mukaan Uusikuu-elokuvan kuvauksiin ja tapasi koko Twilight-porukan! Luvassa on tuhti paketti on luvassa tietoa, testejä, juoruja ja julisteita…

Systeri Stars New Moon lehtipisteissä 14.4.2010 alkaen. Tervetuloa mukaan Twilight-maailmaan!

3 vastausta artikkeliin ”Systeri Stars – Twilight New Moon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *