Winx Club -lehden leffakilpa: Jaossa 99 elokuvalippua! (Kilpailu päättynyt)

Kilpailu on päättynyt, kiitos osallistumisesta!

Hei! Oletko jo kuullut, että Iginio Straffin Winx Club -elokuva Salaisuuksien linna tulee Suomen elokuvateattereihin 16. huhtikuuta 2010 alkaen? Voit voittaa kolme lippua Salaisuuksien linnaan, jos osaat vastata oikein Winx-aiheiseen kysymykseen.

Vastaa kysymykseen 14.4.2010 mennessä ja ilmoita nimesi, ikäsi ja osoitteesi, niin olet mukana arvonnassa. Liput postitetaan voittajille välittömästi, kun kilpailu on päättynyt. Lipuilla pääsee Salaisuuksien linna -näytökseen kaikissa Finnkinon elokuvateattereissa kautta maan.

Lisätietoja elokuvasta ja paikalliset ohjelmistotiedot: http://www.finnkino.fi/movie/7171

Winx Club -lehti on 6-12-vuotiaille tytöille suunnattu vauhdikas sarjakuva teini-ikäisistä keijuista, jotka joutuvat puolustamaan hyvää energiaansa noitien pahaa vastaan kaikkialla, missä ikinä liikkuvatkin! Keijutytöt käyvät Alfean keijukoulua, jossa he oppivat hallitsemaan yliluonnollisia voimiaan. Tämä alkuperältään italialainen animaatiosarja on saavuttanut huiman suosion tv:n kautta ja vakiinnuttanut asemansa myös sarjakuvalehtenä. Jokaisen numeron mukana on Winx Club -aiheinen upea liitelahja! Tilaa lehti Egmontin verkkokaupasta!

4 vastausta artikkeliin ”Winx Club -lehden leffakilpa: Jaossa 99 elokuvalippua! (Kilpailu päättynyt)

  1. Kyllä kivaa kun tehdään tollasia arvontoja! Nyt sitte jänskättää voittaako vai häviääkö, mutta toivon että onni potkasis 🙂

  2. Kaikki 7-14 vuotiaat tytöt ja pojat,huomio tänne!!!
    Olen käynyt katsomassa tämän elokuvan ja olen jo 12!
    jos äitinne ei anna teidän mennä katsomaan tätä 4:n ähden elokuvaa koska winx-tytöt olisivat muka vähä-pukeisia seksi pimuja.Ne ovat tavallisia aivoja kehittäviä elokuvia opetus on jos se on siitä kiinni,vaikkakin se oli ensin epäselva mutta siksipä menin katsomaan sen toiseen kertaan viikon päästä…Jos toivot pääseväsi tänne käy katsomassa!!!(tämä on käsky)Muistathan että ensi vuonna suomeen kulkeutuu winx elokuva 2,magic on the back…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *