Julkaisujohtajan VIP-lista

Tampere Kuplii -sarjakuvafestarit järjestetään 17.-21.3. Tampereella ja Egmont on tietysti mukana menossa myyntitiskeineen lauantaina ja sunnuntaina.

Jos sinäkin olet tulossa paikalle, niin voit lisätä itsesi  VIP-listalle ilmoittamalla nimesi Facebook-viestillä julkaisujohtajallemme. Kaikille VIP-listaan hyväksytyille on Egmontin myyntitiskillä varattu ilmainen VIP-sarjakuvatuote. VIP-tuotteina mm. uutuusmangoja ja sarjakuvaklassikkoja.

Lisää nimesi listalle ja vinkkaa kaverillesikin, mutta toimi nopeasti, sillä VIP-lista sulkeutuu jossain vaiheessa. Huomaa myös, että VIP-tuotteita on rajoitetusti, joten ensimmäisinä Egmontin tiskille ehtivät, pääsevät valitsemaan suosikkinsa VIP-tuotteiden joukosta.

2 vastausta artikkeliin ”Julkaisujohtajan VIP-lista

  1. Hei! àlkää ihmeessä lopettako Agentti X9:ää.Ainoa tapa saada Modesty Blaisen kaikki tarinat luettua kronologisessa järjestyksessä Suomeksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *