Yookai tulisilla hiilillä

Yookai raahataan luolastaan aina silloin tällöin ulos tuulettumaan. Yleensä syynä on kirjallisempi tai otakumpi tapahtuma. Tällä kertaa Yookai koristaa julkista paikkaa Tampereen Kirjamessujen ansiosta. Tarkemmat koordinaatit sijoittuvat seuraaville parametreille: lauantai 13. helmikuuta, Tampereen Messukeskus, Kupla-sarjakuvalava, klo 13:00. Lauteilla sijainti asettunee herrojen Antti Valkama (Sangatsu Manga) ja Antti Grönlund (Punainen Jättiläinen) oikealle tai vasemmalle puolelle. Keskelle Yookai ei suostu!

Keskustelun aiheena on ”Mangan tulevaisuus Suomessa”, mutta Yookai olettaa joutuvansa grillatuksi aiheesta ”Miksi Egmontin manga on niin paljon kalliimpaa kuin Sangatsun tai Puniksen manga?” Luvassa on siis vauhtia, vaarallisia tilanteita ja roppakaupalla selittelyä. Ja ainakin yksi sarjajulkistus.

Yookai suosittelee hankkiutumaan paikalle ajoissa, sillä mangapaneelia edeltää puoli kahdelta starttaava Kristian Huitulan osuus. Kyseinen herra mestaroi upeaa Oni Kudaki -albumisarjaa, joten tarjolla lienee mahdollisuus signeerauksiin ja shoppailuun. Oni Kudaki kuuluu suomalaisen otakun kirjahyllyyn. Piste.

5 vastausta artikkeliin ”Yookai tulisilla hiilillä

  1. Onko kellään tietoa, mikä tuo uusi sarja nyt sitten on? Missään ei ole vieläkään uutisoitu siitä mitään.

  2. Fallen Moon, Kitchen Princess ja Pichi Pichi Pitch – siinäpä muutama sulateltavaksi 🙂

  3. ALENTAKAA NIITÄ HINTOJA! Sangatsulla on parempi paperinlaatu ja suomennos kun Egmontilla, niin mitä järkee on nostaa hintoja tavaisiin. the Gentlemen’s alliance crossin jälkeen en osta Egmontin sarjoja jos hinnat ei laske. tyhmää tommonen : <

  4. Hei Empsu ja muut,
    Tällä hetkellä mangojemme tuotanto- ja jakelukustannukset ovat valitettavasti niin korkeat, jotta pystyäksemme julkaisemaan pidettyjä sarjojamme, olemme joutuneet nostamaan hintoja. On tietenkin ikävää, että ne koetaan liian kalliina. Tällä hetkellä emme voi luvata alennuksia, mutta katsotaan mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Jos hinta on kynnys, niin toivottavasti lukuinnon saa tyydytettyä mm. kirjaston erinomaisilla palveluilla, antikvariaattien tarjonnalla, lainaamalla kaverilta ja tulemalla ostoksille tapahtumiin, joissa aina on alennuksia ja voi tehdä löytöjä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *