Systeri-lehden uudet kujeet

Systeri-lehti on aloittanut uuden vuoden uudistuneella ilmeellä! Myös sisällössä on jotakin uutta ja lukijoiden toivomaa: esimerkiksi pitkä novelli joka numerossa! Lehdessä on myös upouusi sarjis Ooh Elli!

Systeri on nuorten tyttöjen oma lehti, jossa on joka kuukausi julkkishaastatteluja, kauneusniksejä, meikkivinkkejä, kirjeenvaihtoilmoituksia, herkkureseptejä ja vaikka mitä mukavaa. Huippusuositulle Nolot-palstalle voi lähettää juttuja omista hassuista mokailuistaan. Isosysteri vastaa lukijoiden mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Lisäksi joka numerossa on monta kivaa kilpailua!

Bestis-teemanumero 2/10 on nyt myynnissä. Hollowood-teemanumero  3/10 ilmestyy 17.2. Tutustu lehtipisteessä tai tilaa kotiin.

Systeri netissä: www.systeri.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *