Alkuvuoden uudet sarjakuvajulkaisut

Kevät on jälleen vierähtämässä askelta lähemmäksi ja Egmontin väki tuntee polttavan piston tiedottaa hieman alkuvuoden uusista sarjakuvajulkaisuista.

Karvinen miinus Karvinen, Rautamies – Iron Man, Viimeinen Batman-tarina, Haikaralaivue 1,Tex Willer Kirjasto 2, Agentti X9, Kerrassaan Merkillisten Herrasmiesten Liiga: 1910, Rämeen Olento, Hämähäkkimies vuosikerta 1980, Nemi 20, Raatelijat, Magic Kaito 1 ja Pichi Pichi Pitch 1

Ensipuraisu oli tässä – miltä maistuisi?

Lataa tiedote uusista sarjakuvajulkaisuista PDF-muodossa

[pdf-ppt-viewer href=”http://blogi.egmontkustannus.fi/wp-content/uploads/2010/01/sarjakuva-manga-julkaisut-1-2010.pdf” width=”520″ height=”720″]

7 vastausta artikkeliin ”Alkuvuoden uudet sarjakuvajulkaisut

  1. Tex Willer -kirjasto laajempaan levitykseen! Pienemmillä paikkakunnilla ei ole Akateemista kirjakauppaa eivätkä muut kirjakaupat kaikki ole hoksanneet ottaa myyntiin. Varsinkin varttuneemmille Tex-harrastajille netistä tilaaminen on vierasta. Lehitpiste-levityksessä menisi vähintään tuplaten kaupaksi!

  2. Jaahas, Agentti X9. Modesty Blaisea tässä on odotettukin. Kiitokset kustantajalle. Etsinkin sitä jo R-kiskalta ja Suomalaisesta kirjakaupasta. Soitin siskolle, joka on antikvariaatissa töissä. Huomasin äsken, että ilmestyy viikolla 7, eli ei ole vielä ilmestynytkään? Kai paras tilata, jos se on mahdollista….

  3. Tarkoittaa Modesty Blaise-lehden tuleminen, että kovakantiset MB-kirjat jäävät kolmeen? Saamari, että nyt jaksettais sitten julkaista yksi sarja alusta loppuun eikä aina aloitettais jotain uutta…
    Muuten, monta hyvä ostosta tiedossa kevään/kesän aikana. kiitos.

  4. Kovakantiset kirjat ovat toisen kustantajan tuote eikä niillä ole tekemistä lehden julkaisun kanssa.

    Antti

  5. Päivitysilmoitus: Tilaa kirjakerhot edullisesti sivultamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *