Yookain uuden vuoden lupaukset

Uuden vuoden kunniaksi on tapana antaa lupauksia. Egmontin mangatiimi voisi lupailla vaikkapa tekevänsä parhaansa suomalaisen mangakentän aikuistamiseksi. Pitkät megahitit ja rellestysviihteen jätämme vuonna 2010 rakkaan kilpakumppanimme Sangatsu Mangan/Punainen Jättiläinen harteille, ja iskemme lukijakuntaan sarjalla nopeita ja yllättäviä koukkuja. Luvassa on siis entistä aikuisempaa ja erikoisempaa sarjaa, mutta shojoakaan ei unohdeta. Myös klassikko-osastolla saatamme asettaa Sangatsulle kapuloita rattaisiin, mutta sen suunnitelman hauduttelu saattaa vielä viedä koko tämän vuodenkin.

Vanhojen suosikkitekijöiden sarjoja häämöttää myös horisontissa, sekä uusia että pikantisti ikääntyneitä. Ensimmäisenä lehtipisteisiin pärähtää Gosho Aoyaman Magic Kaitou. Salapoliisi Conan on Egmontin mangarosterin kestosuosikki, joten eiköhän tällekin neliosaiselle sarjalle riitä arvostavaa yleisöä. Rumiko Takahashin Inuyasha lähestyy loppuhuipennustaan, joten suuret saappaat ovat jäämässä tyhjiksi. Kukakohan ne täyttäisi parhaiten? Ehkä Takahashin uusi sarja?

Vuoden päättymistä Yookain osalta piristi eritoten Tähtivaeltaja 4/2009, jossa lehden pääarkkitehti Toni Jerrman pyörtää aiempia nihkeitä kommenttejaan Hellsingistä ja Hirviöprinsessa Himestä ja nostaa ne pakko-ostosten kategoriaan. Tehkää tekin samoin! Räävittömän lystiä verioopperaa viistolla huumorilla molemmat.

Tässä olivat siis Yookain lupailut vuodelle 2010. Toivon Belldandyn, Urdin ja Skuldin suojelusta kaikille Egmontin mangoja tavaaville tahoille. Paljon korotuksia palkkoihin ja taskurahoihin! Toimivia karkotusloitsuja painovirhepaholaisia vastaan! Vähemmän typoja! Enemmän tuoreita mangoja!

8 vastausta artikkeliin ”Yookain uuden vuoden lupaukset

 1. Mukavaa, kun Egmontilta alkaa tulemaan amgan suhteen aikuisemapaa materiaalia (ja tota shojoa, jos en niinkään välitä). Takashilta olisi mahtava saada uusi sarja kehiin ja Magic Kaitoa odotellessa. Ja toitvottavasti saamme piakoin tietää, mitä kaikkea muut jännää mangaa Egmont aikoo kääntää rakkaalle kotikielellemme.

 2. Ja lisäys edelliseen viesti: Toivottavasti tuo aikuisempi materiaali olisi, vaikka Urasawan tuotantoa… *haaveilee*

 3. Ja nyt, kun päästiin toivomisen makuun, niin pakko sanoa, että Bakuman ja vikkelään suomeksi. Me DN fanit emme saaneet Death note 13:sta suomeksi, mutta toivottavasti saamme Bakumanin. Ja sarjahan on alkutekijöissään myös Japanissa, mutta eikö se menisi, jos se julkastaisi joka toinen kuukausi.

  Tämä on hartain toive Egmontille. :- )

 4. Takahashin uusimmalla (Kyookai no Rinne) ei olisi niin väliä, mutta Maison Ikkoku olisi kova juttu. Se on aivan eri tasoa Ranmaan ja Inuyashaan verrattuna, suoranainen mestariteos. Ei mikään kilometrisarja, eikä koskaan käy tylsäksi ja itseääntoistavaksi. Loppuratkaisukaan ei jätä ketään kylmäksi.

  ”Aikuisempi ja erikoisempi” kuulostavat hyvältä, joten jäädään jännityksellä odottamaan…

 5. Maison Ikkoku tosiaan kattaisi tämän lupauksen aikuisemmasta mangasta, ja koska tekijä on entuudestaan tuttu lienee se myös helpompi kaupitella.

  Naoki Urasawa olisi upea juttu.

 6. Mahtava olis saada Ginga densetsu weediä, ginga nagareboshi giniä, densetsu rikia ja ginga densetsu weed orionia( jotain nuista edes) Suomeksi, kun näitä sarjoja ollaan muutaman frendin kanssa odoteltu, jo useamman vuoden verran hartaasti että niitä ilmestyisi markettien lehtihyllyille suomeksi. Lisäksi näillä sarjoilla on todella paljon kysyjiä… Toivoisin kanssa tuota Rumiko Takahashin uutta sarjaa Suomeksi julkaistuna…… Kiitoooos.

 7. Watasea olisi mukava saada lisää, esimerkiksi Shishunki Miman Okotowari tai Imadoki.

  Maison Ikkoku olisi myös upeaa nähdä kaupan hyllyllä. 🙂

 8. Lakulle ja muillekkin tiedoksi, että julkaisemme tuon kaipaamasi Imadoki-sarjan kesäkuussa 2010! Eikä siinä kaikki, Watasen novellikokoelma The Best Selection ilmestyy heinäkuussa. Tämän voi nopeimmat saada ennakosta jo Traconissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *