TEMPO 2 – Piko & Fantasio jälleen vauhdissa

tempo-kivijättiläiset-sarjakuvaKiitosta ja kumarrusta kerännyt minialbumisarja Tempo tuo sarjakuvafanaatikoille klassiset eurooppalaiset sarjakuvasankarit legendaaristen Ruutu- ja Non Stop -lehtien hengessä. Ensimmäisessä Tempo-sarjakuvassa näimme Pikon ja Fantasion Ajan pyörteissä, ja sama veijarikaksikko seikkailee myös Tempon tuoreimmassa painoksessa.

Piko & Fantasio: Kivijättiläiset -tarinassa sankarikaksikko matkaa Välimerelle seuranaan Martin, hysteerinen arkeologi. Sieninevan kreivin suunnitteleman sukellusveneen avulla he tutkivat merenpohjaa ja paljastavat jättimäisen kivipatsaan. Ovatko sankarit päässeet täysin tuntemattoman sivilisaation jäljille?

Tempon arvoituksellisuuteen voimme jälleen luottaa. Kivijättiläiset on vauhdikas, jännittävä ja omaperäinen sarjakuvaseikkailu, jonka ovat laatineet Yoann & Vehlmann. Yoan on suomalaisille lukijoille toistaiseksi tuntematon tähti. Hän teki ensimmäisen läpimurtonsa Eric Omondin kanssa albumilla Phil Kaos. Fabien Vehlmann aloitti vuonna 1998 uransa Spirou-lehdessä. Sen jälkeen hän on käsikirjoittanut lukuisia albumeita, joiden skaala vaihtelee poliisisarjoista huumoriin ja seikkailuun, tieteistarinoista historiallisiin ja mielikuvituksellisiin tarinoihin.

Osta TEMPO 2 – Piko & Fantasio: Kivijättiläiset EgmontShopista

tempo-sarjakuva-kivijattilaiset-strip

3 vastausta artikkeliin ”TEMPO 2 – Piko & Fantasio jälleen vauhdissa

  1. Tähän mennessä ilmestyneet Tempot on luettu jo moneen kertaa. Uutta numeroa tässä kohta kaipaisi… Vai onko sellaista tulossa? Niin hyviä kuin Piko ja Fantasio ovatkin, nyt voisi kokeilla jo jotain toistakin sarjaa. Kiitos.

  2. Valitettavasti uutta Tempoa ei ole näkyvissä aivan lähitulevaisuuteen. Tuleeko myöhemmin – ehkä – ehkä ei.

  3. Vo harmi – kovinpa jäi kapeaksi Egmontin Tempo-kokeilu. Miten PIkon ja Fantasion myynnillä voi arvioida mikä on hyvän eurooppalaista laatusarjakuvaa tarjoavan varia-sarjan tarve. Toivoisin vielä pilotin jatkamista ja ehdottomasti muutakin kuin Pikoa ja Fantasiota.

    T: 70-luvun Ruutu ja NonStop fani

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *