Otakuromantiikka ja yaoimania huipentuu

AOI-House-4-manga-sarjakuvaAdam Arnoldin käsikirjoittama  ja Shiein kuvittama 4-osainen AOI House sai vihdoin päätösepisodinsa. Keväällä esitellyn mangasarjan finaalinumerossa Alex, Sandy ja Echiboo ovat yhä hengissä, vaikka elämä Aoi Housen tyttöjen kanssa on ollut enemmän kuin kuluttavaa…Ja heti kun tyttöjen kanssa alkaa olla hauskaa vie yksi väärä käännös koko konkkaronkan sisäpiirin huumorilla ja kauhulla lastattuun painajaiseen.

Aoi Housen päätösosa on siis jännittävämpi kuin pussillinen meriapinoita ja villimpi kuin säkillinen hamstereita! Mutta kuka saa kenet, mitä tapahtuu Echiboolle ja löytääkö Carlo onnen…?

Romanttinen ja nauruhermoja kutitteleva AOI House mangasarja EgmontShopissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *