Uusi Nemi-lehti ärisee lehtipisteissä

Nemi - uusi sarjakuvalehti

Koska se Nemin uusi sarjakuvalehti ilmestyy?? Noh, Tänään!! Ärhäkkä goottikuningatar Nemi sai siis lopultakin ikioman lehtensä ja marssittaa sen sivuille omien tarinoidensa lisäksi myös muun muassa hilpeät sarjakuva(sielunveljensä?) Rockyn, Lenoren ja Kamut sekä upeat uudet kotimaiset sarjikset: Kari Sihvosen Silent Badness ja Jaana Suorsan Sikafilosofiaa!

Aikaisemmin Nemi on tullut tutuksi muun muassa Myrkky-lehdestä, omista albumeista ja jopa kokoelmakirjasta, mutta nyt musta prinsessa valloittaa vihdoin omalla sarjakuvalehdellään.

Lukekaa ja nauttikaa – Nemi on irti!

Uusi Nemi-sarjakuvalehti saatavilla lehtipisteistä 14.10. alkaen!

Lue myös: Sihvosen Silent badness esittelyssä Aamupostin sivuilla

Näytekuvat: Nemi, Zofien Maailma, Sikafilosofiaa.

Uusi sarjakuvalehti Nemi

Zofien Maailma - Nemin uudesta lehdestäSikafilosofiaa - Nemi-lehden sarjakuva

9 vastausta artikkeliin ”Uusi Nemi-lehti ärisee lehtipisteissä

 1. Miksi näin piti tehdä?
  Olen lukenut Nemiä vuodesta 2004 joten ensinnäkin mikä tämä ”Nemi on saanut oman lehtensä”-juttu on.
  Aluksi Nemi oli vähän pienenmpi joka tavalla, mutta parantui paksuudella ja kannen kovuudella, niin että kaikki lehdet ovat vieläkin hyvässä kunnossa, toisin kuin tämä uusi löllykkä lehti.
  Tässä ei myöskään ollut Nemiltä mitään uusia juttuja, miksei?? Onko Lise lopettanut tekemisen? Siitäkö tässä on kyse? Uusissa sarjiksissa ei sinänsä ollut mitään vikaa, mutta miksi niitä ei voinut pitää erillään Nemistä. Hintakin oli aika suuri tämän laatuisesta lehdestä. Tarkoitan myös paperi materiaalia, sillä vanhoja Nemejä voi kuljetella vaikkka uimarannoilla ja reissuilla menemättä miksikään. Pitääkö nyt lopettaa Nemin osto joka kumminkin oli aina jonkinlainen elämän kohokohta eli menikö elämä nyt piloille.

  Olen miettinyt ostosta asti, miltä minusta tuntuu, toivottavasti tämä vähän edes valaisi…

 2. Tämä on vaan uusi keino rahastaa Nemillä, tuskimpa albumien tulo lakkaa. Itse en ainakaan tule lehteä ostamaan, odotan kiltisti että vuodenaika-albumit tulevat hiljaksiin, jotta saa nauttia tosiaan niistä uusista stripeistä <3 Ei anneta egmontin päästä liikaa rahanmakuun tämmöisellä kuralla!

 3. Uusia Nemi-sarjakuvia sisältäviä Egmontin “vuodenaika-albumeja” ilmestyy edelleen – seuraava tulee joulukuussa. Eli lehden ei ole tarkoitus korvata niitä.

  Lise tekee kyllä uusia Nemi-sarjakuvia koko ajan, mutta niitä ei ilmesty sellaista tahtia, että aikaisemmin Suomessa julkaisemattomia riittäisi aina sekä lehteen että albumiin. Päädyimmekin sellaiseen ratkaisuun, että lehdessä on ainakin näin aluksi Nemin uusintajulkaisuja (jotka eivät kuitenkaan ole kaikille lehden lukijoille ennestään tuttuja) ja albumeissa uutta materiaalia. Mutta voi olla, että lehdessä nähdään myöhemmin uusiakin Nemi-strippejä.

  Muut sarjakuvat on valittu sillä ajatuksella, että Nemistä pitävät lukijat voisivat löytää niistä uutta kiinnostavaa luettavaa. Esimerkiksi Lenore kuuluu Lisen omiin suosikkeihin, ja sitä julkaistaan myös Norjan ja Ruotsin Nemi-lehdissä, monien muiden sarjakuvien lisäksi.

  Terkuin,
  Nemi-toimitus

 4. ryöstöhinta. Koska kaikki Nemit olivat vanhoja, kakkossarjat olivat huomattavasti parempia. Mutta ei niistäkään tuota hintaa maksa!

  Ai niin, kun ensimmäinen kukkahattutäti lukee nemilehden, joudutte laittamaan ikärajan kanteen. Zofien maailma ei ihan aukea perheen pienimmille..

 5. Ne albumit on paljon parempii. Hirveet huijaust pistää jotain rivei vanhoist alubumeist tohon lehtee keksis lisää uusia!

 6. Olen ihan samaa mieltä tästä lehdestä. Siis pelkkää rahastusta ja tuhlausta, kun menin sen ekan kokeeksi ostamaan. Albumit on hyviä, lehti sukkaa. Ainoo hyvä on ehkä se lisätarina, joka ei oo tarkotettu perheen pienimmille, mutta ei se sitä kato. Taidan pitäytyä albumeissa vastedeskin.

 7. miksei tätä lehteä voi tilata mistään? en kyllä rupee kalliita irtonumeroita ostamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *