Nemi lehtipisteisiin uudessa formaatissa

nemi_pahis_goottityttoKaikkien goottien tähtityttö Nemi on seikkaillut Suomessa jo muutaman vuoden, aina Myrkky-lehden sivuilta omaan albumiinsa ja kokoelmakirjoihin asti. Nyt Nemi valloittaa jälleen uuden alueen, kun lehtipisteisiin kilahtaa oma lehti!

Nemi -nimeä kantava julkaisu sisältää myös oheissarjoja, kuten Kamut, Leonore sekä Rocky, jolta muuten ilmestyy kokoelma-albumi 26.8.

Nemi-lehden ensimmäinen numero ilmestyy lokakuussa ja tulee sisältämään 48 sivua viihdyttäviä sarjakuvia! Mikäli Nemi ei ole ennestään tuttu sarjakuvahahmo, niin lehti on loistava tapa tutustua räväkän goottitytön elämäntyyliin!

nemi-sarjis

Kuvat: © Lise Myhre

5 vastausta artikkeliin ”Nemi lehtipisteisiin uudessa formaatissa

  1. Pettymys. Pelkkä Nemi olisi parhaimmillaan ilman mitään oheissarjiksia, vievät turhaa tilaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *