Katin Viikon kannet

Elokuu on lähes puolivälissä, ja horisontissa siintää ainakin pari odotettua julkaisua! Eli muistattehan, että Rocky ilmestyy 26.8. ja Shokki 9.9. Mutta keskitytäänpä taas Viikon kansiin:

Hellsing-6-manga Hellsing 6: Meininki äityy vain verisemmäksi ja väkivaltaisemmaksi! Ruumiskasat kasvavat kasvamistaan Millennium-järjestön hyökättyä Lontooseen. Pystyykö Alucard tovereineen lyömään natseille luun kurkkuun, vai hukkuuko Englanti vereen? Ei suositella alle 15-vuotiaille.

Saatavilla lehtipisteistä ja EgmontShopista!

InuYasha-47-manga InuYasha 47: Papitar Kikyo tekee kuolemaa ja Naraku ilkkuu vieressä. Ehtivätkö Kagome ja Inuyasha apuun Narakun kirouksen murtavan jousen kanssa?

Saatavilla lehtipisteistä ja EgmontShopista!

Orange-planet-4-manga Orange Planet 4: Pippurinen lukioromanssi! Eisuke palaa Ruin elämään ja lemmenkuviot ovat taas lystikkäästi sekaisin. Ruin tunteet ja poikien hermot joutuvat siis kovalle koetukselle… Ei suositella alle 13-vuotiaille.

Saatavilla lehtipisteistä ja EgmontShopista!4 vastausta artikkeliin ”Katin Viikon kannet

  1. Onko mitään hajua milloin ilmestyy The Gentlemen’s Alliance Cross osa 2?

    Ja kun Orange Planettia on enään yksi osa, aijotteko julkaista sen jälkeen jonkun Fukushiman sarjan vai jonkun muun shoujo-sarjan vai?

  2. Toinen osa The Gentlemen’s Alliance Crossista julkaistaan 9.9. keskiviikkona.

    Ainakaan tähän tietoon Fukushimalta ei julkaista uutta mangaa… Mutta ensi kuussahan alkaa Yuu Watasen shoujo-sarja Alice 19th.

  3. Kiitos vastauksista! Mutta tuleeko The Gentlemen’s Alliance Cross sittenkin joka toinen kuukausi? Olen lukenut jostain, että tuli joka kuukausi yksi osa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *